Laptop leto 2022

Apex Legends – sezona 6

Iako Respawn još nije precizirao sve detalje o sposobnostima najnovije lika u igri Apex Legends, trejler za sezonu 6 nam nudi uvid u nove trikove koje Rampart ima u rukavu. Čini se da je lik izuzetno moćan i da će moći sa timom da kosi gotovo sve svoje neprijatelje.

apex legends sezona 6

Nova ažuriranja mape World’s Edge

Brzo dopremanje oružja postaće standard, i biće dostupno preko borbenog prelaza. Za sada se čini da će vam biti potrebno da pronađete sistem replikatora na mapi, gde možete razmeniti resurse za oružje i druge pljačke. Neki predmeti menjaće se dnevno ili nedeljno, tako da možda nećete biti u mogućnosti da napravite nijedan predmet po vašem izboru. Mogu se očekivati i značajna ažuriranja mape World’s Edge. Područje u blizini Kupole koja je nekada bila polje lave postaće Lanuch Site, zajedno sa ogromnom raketom. Drill Site više nije to, i od sada će se zvati Countdown. U međuvremenu, nestaće i mali grad istočno od Harvestera.

Izlazak se očekuje 18. avgusta, a do tada nam ostaje prilika da pretpostavljamo šta će sve novo doneti šesta sezona popularne igre. Izgleda da je tržište battle royale igara izuzetno razvijeno, pa ovog leta i konkurencija radi na unapređenju svojih igara, kao što su Fortnite, Call of Duty: Warzone, PUBG, i mnoge druge.

Pročitajte i:  Apex Legends 13. sezona donosi promene u ranking sistemu

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: