BIZIT 23

Apple Arcade dobija i klasike poput Tetrisa

Apple Arcade proširuje svoj izbor igara i ponovo uključuje kombinaciju potpuno novih originala i dobro uspostavljene klasike. Usluga će uskoro dodati Tetris Beat, arkadni original N3twork-a.

Apple Arcade dobija i klasike poput Tetrisa.

Igre ritma i razonode

Što se više drži ritam, kombinacije postaju sve veće. Soundtrack uključuje poznata imena poput Alison Wonderland i Hannah Diamond, tako da će igrači moći da uživaju u njemu samo zbog muzike. Drugi predstojeći naslov, Monster Hunter Stories, je adaptacija stare igrice koja je debitovala na 3DS-u. Igra preokreće uobičajenu premisu tako što vas pravi “jahačem” koji pre povezuje neke monstrume umesto da ih lovi.

Još dve veteranske igre će se pridružiti mešavini. Halfbrick-ov Jetpack Joiride čini beskrajne trkače (letače?) Dostupnim, ne brinući toliko o kupovini u aplikaciji, dok Neko Atsume nudi spokojno sakupljanje mačaka kao foliju za druge, mahnitije igre u kolekciji.

Kao i ranije, Apple ne računa da će vas ijedna igra privući Arcadeu. Kao i prošli dodaci, i ovi najnoviji unosi više se odnose na stvaranje snažnijeg ukupnog argumenta za Appleovu uslugu od 5 dolara mesečno – možda je veća verovatnoća da ćete se registrovati (ili dobiti u sklopu Apple One paketa) ako znate naslove kao što su Tetris Beat i Monster Hunter Stories su samo brzo preuzimanje.

Pročitajte i:  Apple sprema redizajn Apple Watch-a

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,