BIZIT Seminar

Apple Arcade dobija trkača u stilu Mario Kart-a sa Henk Hilom u glavnoj ulozi

Maj donosi i novi Badlands and Goat Simulator dodat u pretplatničku uslugu. Kasnije ovog meseca Apple dodaje trkaču u stilu Mario Kart-a u svoju uslugu pretplate na igre.

PCPress.rs Image

Nazvana Warped Kart Racers, igra okuplja 20 različitih likova iz 20. televizijskih animiranih serijala kao što su American Dad i King of the Hill, sa igrom koja izgleda u velikoj meri inspirisana Nintendovom kultnom trkačkom serijom. Očekuje se da će debitovati na Apple Arcade-u 20. maja.

Najava dolazi dok Apple opisuje svoju liniju arkadnih igara za maj. Na drugom mestu u servisu, BadLand Party — preokret za više igrača na atmosferskom platformeru — debitovaće 6.; Goat Simulator se pokreće 13.; a 3D igra pikado zatvara mesečna izdanja 27.

Apple je tiho ažurirao Arcade zapaženim igrama skoro svake nedelje. Usluga je dobila veliki podsticaj prošle godine uvođenjem klasičnih igara kako bi pomogla da upotpuni svoju biblioteku, zajedno sa nekim ekskluzivnim imenima velikih imena kao što je Fantasian. Nedavni dodaci uključuju ažuriranu verziju bonsai slagalice Prune, fizičke zagonetke Moonshot i ekološke avanturističke igre Gibbon: Beiond The Trees.

Pročitajte i:  Apple nam je upravo dao još jedan razlog da ažuriramo Mac i iPhone uređaje što je pre moguće

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,