ASUS Zenbook

Apple Maps dobija preporuke za putovanja

Apple Maps konstantno dobija nove funkcije, pa se aplikacija značajno popravila od kada je prvi put stigla do korisnika. Dodavanje novih funkcija je poželjno, a posebno ako je u pitanju oblast sa ozbiljnom konkurencijom, pa je Apple objavio još jedni korisnu opciju, a ovog puta se radi o preporukama za putovanja.

PCPress.rs Image

Traži se svetski putnik

Budući da opcija još uvek nije stigla do korisnika, radi se samo o glasini, koja je potekla iz jednog oglasa za posao u okviru kojeg je moglo da se pročita da Apple planira ovu funkciju. Posao je ponuđen pod nazivom “Product Manager – Maps, Writer/Editor,” a u opisu je moglo da se pročita da se traži ekspert koji bi Apple korisnicima mogao da asistira u istraživanju sveta, kako lokalno, tako i na nivou čitave planete. Od kandidata se očekuje da imaju želju za otkrivanjem novih lokacija, te sposobnost da ta otkrića prenesu na način koji bi zainteresovao korisnike, kao i poznavanje lokalnih kuhinja, modnih i šoping trendova.

Pročitajte i:  Apple će skenirati iPhone s ciljem pronalaženja slika seksualnog zlostavljanja dece

PCPress.rs Image

Preporuke za putovanja nisu ništa novo, pa su se već pojavile u okviru nekih drugih sličnih servisa – na primer Google Maps, gde opcija Local Guides nudi nešto slično – ali se čini da Apple planira nešto bogatiju funkciju, budući da borba za nove korisnike postaje sve surovija.

Izvor: Ubegizmo

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,