ASUS ROG Flow

Apple sprema iPhone sa tri kamere na zadnjoj strani

U izveštaju koji je objavljen u aprilu mogle su da se pročitaju informacije koje nagoveštavaju da bi u 2019. godini mogao da se pojavi iPhone sa tri kamere na zadnjoj strani, a još jedan izveštaj od pre nekoliko dana potvrđuje te informacije, te navodi da bi uređaj mogao da postane dostupan u drugoj polovini pomenute godine.

Prvi uređaj sa tri kamere bio je P20 kompanije Huawei, a čini se da bi i Apple mogao da krene tim tragom. Još uvek nije jasno na koji način Apple planira da rasporedi kamere, te koja će sočiva biti u opticaju, ali se pretpostavlja da bi mogao da se ugleda na Huawei model, u okviru kojeg sistem kamera može da pravi fotografije od 40 MP.

Jasno je da veliki broj megapiksela ne znači uvek najbolji kvalitet slike, ali je na taj način svakako omogućeno više detalja. Nije najjasnije čemu bi treći senzor u okviru sistema kamera na iPhone-u mogao da posluži, ali bi mogao da omogući 3x optičko zumiranje, što do sada nije bilo moguće u okviru iPhone uređaja. Informacije još uvek nisu zvanično potvrđene, te se, za sada, radi samo o glasinama.

Pročitajte i:  Apple prekida proizvodnju iMac Pro uređaja

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , ,