Apple TV stiže za PS4 & PS5

Aplikacija Apple TV predstavljena je naizgled na svakom platformi, osim na konzolama za igranje video igara. Izgleda da je došao trenutak da se i to promeni. Sony je otkrio početne medijske aplikacije za PlayStation 5, a Apple TV je jedna od njih. Kao i na drugim platformama, možete pogledati emisije Apple TV, prijaviti se za premijum kanale i kupiti ili iznajmiti filmove i emisije. Aplikacije će doći i za PlayStation 4, tako da ne morate da kupujete novu konzolu.

apple tv+ streaming service

Windows Central objavio podatke o saradnji Apple TV i Xbox-a

Nedavno je Windows Central pronašao dokaze da aplikacija Apple TV dolazi i na Xbox konzole, pa nemojte biti iznenađeni ako i na tom frontu postoje odgovarajuće vesti. Ovo naravno neće biti jedina opcija. Sony je dodao da će Disney+, Netflix, Spotify, Twitch i YouTube takođe biti dostupni na PS5 od samog početka. Amazon Prime Video, Hulu, MiCanal i Peacock biće dostupni kasnije.

Sony je takođe bacio svetlo na PS5 Media Remote. Ukupno će biti pet dugmeta za ove multimedijalne aplikacije, a pored već rezervisanih, peto ćete izgleda moći sami da programite. Daljinski upravljač za medije košta 30 dolara, i na listi Amazona, i na list BestBuy-a. Korisnici su prijavili da postoji problem sa poručivanjem ovog proizvoda, verovatno zbog velike potražnje.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:

Tagovi: