Apple Watch od 10 hiljada dolara: Edicija koja je potrajala samo dve nedelje

Nakon što je kompanija Apple prvi put lansirala Apple Watch odlučeno je da se poradi na luksuznom modelu od 18-karatnog zlata, koji bi koštao čak 10 hiljada dolara. Kada je projekat konačno realizovan ispostavilo se da neće bitno uticati na prihode kompanije, što je uticalo na dalji tok događaja kada je ovaj model u pitanju.

Naime, prema poslednjim izveštajima prodaja je stala nakon samo dve nedelje od lansiranja, zbog čega je kompanija odlučila da odustane od zlatnih modela, te se fokusira na keramički koji košta „samo“ hiljadu dolara. Čini se da ni prodaja jeftinijeg modela nije išla kako se očekivalo, pa u okviru Apple Watch Series 4 nisu najavljeni Edition modeli, što je jasno ukazalo na kraj ovog Apple eksperimenta. Uprkos lošim procenama kada su luksuzni modeli u pitanju, Apple Watch se popeo u sam vrh liste pametnih satova, pa je trenutno jedan od najtraženijih modela kada su ovi gadgeti u pitanju.

Popularnosti su doprinele i različite priče koje govore o iskustvima korisnika, a poput onih u kojima je Apple Watch heroj koji je spasio život svog vlasnika, a zahvaljujući tome što ima ugrađeni monitor za praćenje otkucaja srca, te elektrokardiogram.

Pročitajte i:  Facebook studija: Novčana nadoknada u zamenu za praćenje aktivnosti na telefonu

Izvor: Engadget

Facebook komentari:

SBB

TV 2019
Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.