ASUS Zenbook

Arlo predstavio pametno HDR video zvono za ulazna vrata

Proizvođač pametnih kamera Arlo predstavio je novo zvono koje je konektovano na internet i “napravljeno da uhvati ono što tradicionalna video zvona ne mogu.”

arlo-video-doorbell

Iz ove kompanije navode da im je to pošlo za rukom zahvaljujući vertikalnom vidnom polju koje omogućava korisnicima da dobiju veću i precizniju sliku svog trema. Uz optimizovani 1:1 odnos slike koju snima, HDR video zvono takođe poseduje detektore pokreta, video poziv sa telefona i brze poruke koje su unapred snimljene kako bi dali povratnu informaciju posetiocima. Takođe, ovo zvono vidi u mraku, ima mogućnost zoom-a ali i silent mode.

arlo-video-doorbell

Kao dodatak, ovo zvono je nepropusno tako da može da izdrži kiše, ali i toplotu, hladnoću i sunce. Ima i detektor tako da ukoliko neko pokuša da ga ukrade ono aktivira sirenu.

Ovo zvono funckioniše najbolje uz Arlo Smart Plan, pretplatničku uslugu kompanije koja nudi 30 dana video istorije, unapređene AI mogućnosti i drugo za 3 dolara mesečno po kameri. Ukoliko ubacite mogućnost zvanja policije u hitnim slučajevima, dobijata još devet kamera po ceni jedne od 10 dolara. I uz paket koji se plaća 15 dolara mesečno, dobijate 20 kamera i 60 dana gledanja unazad.

arlo-video-doorbell

Ipak, treba navesti da je pre toga potrebno kupiti samo zvonce, a njegova cena nije zanemarljiva. 150 dolara, na Best Buy-u.

 

Izvor: macrumors.com

Facebook komentari:
SBB