Top50 Glas publike

Asbis: Canyon Graffiti Roadshow u Beogradu

PCPress.rs ImageU prijatnom ambijentu lokala Red Shoes na Adi Ciganliji, u sredu je održan Canyon Graffiti Event, na kojem je, uz prigodan program, predstavljena serija proizvoda Graffiti Limited Edition. Serija obuhvata miševe, slušalice, Web kamere i različite torbe za prenosive računare – kao što ime kaže, svi ovi proizvodi su ilustorvani motivima grafita, svaki model u nekoliko varijanti. Osim toga, nije sve u ambalaži: radi se o proizvodima natprosečnog kvaliteta. Slika govori više od hiljadu reči, pa zato pomenute proizvode pogledajte na ovoj adresi.
Beograd je jedan od deset gradova u kojima Canyon ovih dana održava slične prezentacije: Roadshow je počeo 30. avgusta i trajaće deset dana – ekipa je krenula iz Holandije, a prolazi kroz Varšavu, Prag, Budimpeštu, Ljubljanu, Zagreb, PCPress.rs ImageSarajevo, Beograd, Sofiju, Bukurešt i nazad u Holandiju. Kako bi svaki detalj bio usklađen, automobi koji koriste prezentatori je posebno “brendiran” grafitima, a rezultat je mašina za kojom se mnogi osvrću.
Svi zainteresovani mogu da prate ova događanja preko Facebooka, YouTube, Twittera i zvaničnog Canyon-ovog web sajta, a pored toga, priče koje se odnose na ove događaje moći ćete da čitate i preko Canyon-ovog bloga.
Proizvode iz Canyon-ove serije Graffiti Limited Edition potražite u prodavnicama Asbis-ovih partnera.

Izvor: PC Press, Canyon

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,