Top50 Glas publike

Asbis: Ekskluzivno pravo distribucije za Dell Streak

PCPress.rs ImageASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer IT proizvoda u regionu EMEA, dobio je  od kompanije Dell, poznatog proizvođača računara, ekskluzivno pravo distribucije novog  5” tablet uređaja Dell Streak u 11 zemalja regiona.
Dell Streak, 5″ Android uređaj, dizajniran je tako da obezbedi sve što vam je potrebno u pokretu. Nudi zabavu, mrežnu komunikaciju, neprekidnu vezu i navigaciju, dok je istovremeno lako prenosiv i praktičan. Veliki, otporan na ogrebotine, 5″ ekran je idealan za pretraživanje Interneta, čitanje i slanje elektronske pošte, gledanje filmova, preuzimanje i slušanje muzike, slanje na Web, igranje igrica i mnogo toga drugog. Kamera rezolucije 5 Mp sa funkcijom “rare-facing” je odličan izbor za pravljenje kvalitetnih fotografija i videa. Integrisane Wi-Fi, Bluetooth i 3G/GSM konekcije obezbeđuju brz PCPress.rs Imagei lak pristup informacijama, tako da će pretraga Interneta biti potpuno novo iskustvo, praktičnije, i sa mnogo više interakcije.
Streak uvodi korisnike u svet Android igrica i aplikacija na način koji će obogatiti njihove živote. Može da se koristi kao običan mobilni telefon za razgovore i slanje SMS/MMS poruka. Procesor radnog takta 1 GHz obezbeđuje dobre multitasking performanse uz malu potrošnju energije. Prenosiviji je od laptop računara i praktičniji od kolekcije gedžeta. Potrošači imaju poverenje u Dell, da će isporučiti tehnoločko rešenje koje će im pomoći da učine i postignu više, bez obzira na to da li su u svom domu, na poslu, u školi ili bilo gde u svetu.
Dell Streak će biti dostupan u ASBIS eShop-u već od sledeće nedelje.

Pročitajte i:  Dell predstavio novi koncept modularnog laptopa

Karakteristike:
  

·         Pristup u realnom vremenu – Google Maps, Street Views, i servisima zasnovanim na lokaciji

·         Integrisana Text-to-Voice, Turn-by-Turn navigacija, glasovne komande i “live traffic” mogućnosti

·         Auto Dock za hands-free upotrebu

·         3G broadband i WiFi wireless veze za brz pristup informacijama u pokretu

·         WVGA pregled Internet stranica na 5″ “multi-touch” ekranu

·         Integrisan PIM (Contacts, Calendar i e-mail)

·         Gledajte filmove, slušajte muziku, fotografišite, pravite video-snimke, igrajte igrice…

·         Preuzimanje aplikacija i sadržaja sa Google Android Marketplace

Više informacija možete naći ovde.

Izvor: Asbis Srbija

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,