Top50 Glas publike

Assassin’s Creed: Besplatne edukativne ture kroz staru Grčku i Egipat

Mnogi ljubitelji igre Assassin’s Creed Origins ističu da su im omiljeni delovi baš oni mirni, dok šetaju po krovovima starog Rima ili Londona iz vremena industrijske revolucije, a pre nego što dođe do scena nasilja. Takvi trenuci često bivaju prekinuti kada igrač kroči na zabranjeno tle, te ga priča primora da ubije nekoga, kako bi mogao da u miru nastavi svoju virtuelnu šetnju.

PCPress.rs Image

Stazama Bratstva

Upravo je to jedan od razloga što se početkom 2018. godine pojavila verzija Assassin’s Creed Originsdiscovery tour. Ova varijanta se udaljava od nasilja koje je osnova matične igre, pa igraču nudi virtuelnu turističku turu kroz delove starog Egipta, te podseća na audio ture iz muzeja, samo što virtuelnom turisti omogućava i da se penje na piramide, ili da se provoza Nilom dok uči o svetu koji je jednom postojao.

Turistička tura se dešava u istom ambijentu kao i originalna video-igra, ali su mnogi aspekti izbačeni, pa nema borbi, nivoa koje bi trebalo preći, te artefakata koje igrač sakuplja. Kada se prođe prvi deo, otvaraju se nove mogućnosti, i igrač može da ide gde god poželi, a ponuđeno mu je 70 novih tura koje pokrivaju sve od svakodnevnog života u starom Egiptu, preko izgradnje piramida, do biografija ključnih likova, poput Kleopatre.

Pročitajte i:  Epic Games poklanja 15 igara do kraja godine

https://twitter.com/Ubisoft/status/1260981492206964736?s=20

Igrači virtuelne ture kroz staru Grčku, te stari Egipat, mogu da preuzmu besplatno sve do 21. maja. Verzije Discovery Tour: Ancient Greece i Discovery Tour: Ancient Egypt mogu da se pronađu na zvaničnom sajtu, a za preuzimanje je neophodan Uplay nalog.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,