BIZIT Seminar

Asseco SEE potpisao sporazum sa Fondom za mlade talente

Fond za mlade talente Ministarstva omladine i sporta potpisao je četvorogodišnji Protokol o saradnji sa kompanijom Asseco SEE.

assecoProtokol posvećen stručnom razvoju najboljih IT studenata, stipendista Fonda, njihovom usavršavanju kroz praksu, uz mogućnost daljeg zapošljavanja, potpisali su Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Vanja Udovičić, član Upravnog odbora Asseco SEE Vladan Atanasijević i direktor ljudskih resursa Aseko SEE, Slađana Milenković.

 

„Uspostavljanjem saradnje sa Assecom, stipendisti Fonda za mlade talente Vlade Republike Srbije dobiće mogućnost da ovde odrade svoju stručnu praksu, steknu radno iskustvo koje je neophodno pri pronalaženju posla, a Aseko će imati priliku da ponudi posao onima koji se najbolje pokažu,“ rekao je Vanja Udovičić, Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente.

„Kroz stalnu saradnju i kontakte sa studentima i diplomcima tehničkih fakulteta u Srbiji, želimo da pomognemo ovim mladim ljudima u razvoju karijere u sferi informaciono-komunikacionih tehnologija unutar naše zemlje, obzirom da je ova oblast izuzetno perspektivna za razvoj i napredovanje mladih ljudi“, rekao je Vladan Atanasijević, član Upravnog odbora Asseco SEE.

Slađana Milenković, HR menadžer Asseco SEE, koja je potpisala ovaj sporazume, rekla je da on ima za cilj da mladim talentima obezbedi mogućnost za razvoj uspešne poslovne karijere u Srbiji.“

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,