ASUS ROG Flow

Asus: Eee PC™ četvrte generacije

Tri vrhunska modela za različite životne stilove

Kompanija ASUS je predstavila četvrtu generaciju Eee PC™ uređaja. Najnovija iteracija rodonačelnika netbook kategorije donosi najbolje „cloud computing“ iskustvo tehnološki dobro potkovanim i zahtevnim korisnicima, ali i onima koji su početnici u svetu prenosnih računara.

Sa naprednim mogućnostima kao što su 500GB prostora na ASUS serverima, ASUS GamePark, ASUS@Vibe, LocaleMe i Boingo, ovi ultra tanki i lagani netbookovi imaju sve što je potrebno za „cloud computing“ životni stil.

Ostale karakteristike uključuju USB 3.0 za brži prenos podataka i mogućnost punjenja drugih uređaja preko USB-a, Bluetooth 3.0, kao i poklopac za kameru koji dodatno štiti privatnosti.

Eee PC 1018Prvoklasni Netbook

ASUS_Eee_PC_1018P Sa aluminijumskim kućištem tanjim od jednog inča i težinom od samo 1,1 kg, Eee PC 1018 serija ima nenadmašan i sofisticiran izgled koji savršeno odgovara ljudima istančanog ukusa.

Modeli iz ove serije se mogu nabaviti sa jednom od dve ponuđene završne obrade – „Brushed Black“ (Brušena crna) i „Etch White“ (Reljefna bela), a svi se odlikuju chiclet tastaturom i velikim Multi-touch trackpad-om.

Pročitajte i:  Review: ASUS ROG Flow X13 - Svakodnevno uživanje u biseru inženjerstva

Eee PC 1015Unapređeni Seashell

ASUS_Eee_PC_1015PE Eee PC 1015 serija sa jedinstvenom Super Hybrid Engine tehnologijom za uštedu energije omogućava neverovatnih 13,5 sati autonomije*, što je čini idealnom za putnike.

Unapređeni dizajn 1015 serije se savršeno uklapa sa ergonomskim 10,1-inčnim LED ekranom, chiclet tastaturom i touchpad-om sa Palm-Proof tehnologijom. Modeli iz ove serije su dostupni u više boja, sa mat, teksturisanom ili sjajnom završnom obradom.

Eee PC 1016—Poslovni Netbook

ASUS_Eee_PC_1016P Kućište od brušenog aluminijuma u „Casual Black“ i „Modern Silver“ završnoj obradi, daje Eee 1016 seriji prefinjen, elegantan i diskretan izgled, čineći je savršenom za poslovne korisnike.

Eee PC serije 1016 zadovoljava potrebe poslovnih korisnika, nudeći trenutno prebacivanje u režim za prezentaciju, jednim jedinim tasterom. Sa aplikacijom „Syncables Desktop“, 1016 serija omogućava jednostavnu sinhronizaciju email-ova i planiranih obaveza sa drugim računarima i mobilnim uređajima, omogućavajući korisniku da uvek ima najnovije podatke.

* Zavisi od modela.

Asus

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , ,