ASUS gaming weekend 13. i 14. decembra

Naredne nedelje, 13. i 14. decembra  održaće se niz gaming turnira pod pokroviteljstvom kompanije ASUS zajedno sa ART011 igraonicom na lokaciji Turgenjeva 5, Beograd.

unnamed (1)Cela manifestacija nosi naziv „ASUS GAMING WEEKEND“ i nastala je sa idejom da se podrži gejmerska scena u Srbiji i da se na kraju svaki posetilac zabavi. Sam program se deli na zvanične turnire, takmičenja, sajamski/izložbeni deo kompanije Monitor Systems. Na 40 umreženih ASUS računara baziranih na ASUS komponentama održaće se zvanični turniri u Dota 2, PES 2014, Tekken-u, Mortal Kombat-u, World of Taks-u, i pomalo neobičnom turniru za ovaj događaj tj. turniru u stonom fudbalu .

Finale u Tekken-u i Morat Kombat-u održaće se u bioskopu, te će svi posetioci preko velikog bioskopskog platna moći da prate finalan meč najbolja dva igrača. Raspored i struktura dešavanja:

-”DOTA 2″ turnir sastojaće se od 8 timova, i počeće u 12:00h u petak. U zavisnosti od intenzivnosti samog turnira, njegovo trajanje se može očekivati do 20h, pa čak i 22h. U slučaju da se ne završi u tom roku, završetak ovog turnira će se održati u subotu prepodne, pred sledeći turnir iz “World of Tanks”.

Pročitajte i:  Asus-ov mini GPU za Intelov mini gejming PC

-”World of Tanks” turnir počeće u subotu u 13:00h. Zbog strukture same igre, sve partije su limitirane na 15 minuta i završetak bi mogao da potraje sve do 23:00h.

-Turniri iz arkadnih igara, “Mortal Kombat: Komplete Edition” i “Tekken Tag Tournament 2″, bi se odvijai u subotu. “Mortal Kombat” počinje u 13:00h, dok bi “Tekken Tag Tournament 2″ počeo u 16:00h.

– PES turnir biće održan u petak u 14:00h.

Svi turniri su raspoređeni tako da ne smetaju jedni drugima. ASUS kao glavni pokrovitelj u saradnji sa Monitor Systems-om, ponudiće širok izbor hardverske opreme i poslednja ASUS hardverska rešenja namenjena gejmerskoj populaciji, kao i mogućnost da lično isprobate neka od najnovijih tehnoloških dostignuća.

Uz računare, AIO uređaje i slične proizvode kompanije ASUS, moći ćete da kupite na licu mesta bilo koji od ponuđenih uređaja po specijalnoj ceni. Svi ASUS uređaji na „ASUS Gaming Weekend-a“ biće na prodaju na licu mesta, ali tako što ćete moći da licitirate sa najniže cene ka licitiranoj ceni u fazonu „ko da više“.

Pročitajte i:  Telefonomanija: Vodič za kupovinu mobilnih telefona, Q4 2019.

Shodno tome, pored odlične zabave imaćete priliku samo ovaj put po najnižoj ceni ikada da kupite neki od ASUS uređaja.

Za više informacija posetite: http://www.art011.co.rs/

Facebook komentari:

25. sat

PC Press Hosting 2020
Tagovi: