Cove

ASUS gaming weekend 13. i 14. decembra

Naredne nedelje, 13. i 14. decembra  održaće se niz gaming turnira pod pokroviteljstvom kompanije ASUS zajedno sa ART011 igraonicom na lokaciji Turgenjeva 5, Beograd.

unnamed (1)Cela manifestacija nosi naziv „ASUS GAMING WEEKEND“ i nastala je sa idejom da se podrži gejmerska scena u Srbiji i da se na kraju svaki posetilac zabavi. Sam program se deli na zvanične turnire, takmičenja, sajamski/izložbeni deo kompanije Monitor Systems. Na 40 umreženih ASUS računara baziranih na ASUS komponentama održaće se zvanični turniri u Dota 2, PES 2014, Tekken-u, Mortal Kombat-u, World of Taks-u, i pomalo neobičnom turniru za ovaj događaj tj. turniru u stonom fudbalu .

Finale u Tekken-u i Morat Kombat-u održaće se u bioskopu, te će svi posetioci preko velikog bioskopskog platna moći da prate finalan meč najbolja dva igrača. Raspored i struktura dešavanja:

-”DOTA 2″ turnir sastojaće se od 8 timova, i počeće u 12:00h u petak. U zavisnosti od intenzivnosti samog turnira, njegovo trajanje se može očekivati do 20h, pa čak i 22h. U slučaju da se ne završi u tom roku, završetak ovog turnira će se održati u subotu prepodne, pred sledeći turnir iz “World of Tanks”.

Pročitajte i:  Vodič za kupovinu: Odaberi najbolji laptop za sebe

-”World of Tanks” turnir počeće u subotu u 13:00h. Zbog strukture same igre, sve partije su limitirane na 15 minuta i završetak bi mogao da potraje sve do 23:00h.

-Turniri iz arkadnih igara, “Mortal Kombat: Komplete Edition” i “Tekken Tag Tournament 2″, bi se odvijai u subotu. “Mortal Kombat” počinje u 13:00h, dok bi “Tekken Tag Tournament 2″ počeo u 16:00h.

– PES turnir biće održan u petak u 14:00h.

Svi turniri su raspoređeni tako da ne smetaju jedni drugima. ASUS kao glavni pokrovitelj u saradnji sa Monitor Systems-om, ponudiće širok izbor hardverske opreme i poslednja ASUS hardverska rešenja namenjena gejmerskoj populaciji, kao i mogućnost da lično isprobate neka od najnovijih tehnoloških dostignuća.

Uz računare, AIO uređaje i slične proizvode kompanije ASUS, moći ćete da kupite na licu mesta bilo koji od ponuđenih uređaja po specijalnoj ceni. Svi ASUS uređaji na „ASUS Gaming Weekend-a“ biće na prodaju na licu mesta, ali tako što ćete moći da licitirate sa najniže cene ka licitiranoj ceni u fazonu „ko da više“.

Pročitajte i:  ASUS ROG Zephyrus Duo 16 GX650R - Sve na maksimum i još ponešto

Shodno tome, pored odlične zabave imaćete priliku samo ovaj put po najnižoj ceni ikada da kupite neki od ASUS uređaja.

Za više informacija posetite: http://www.art011.co.rs/

Facebook komentari:
Data centri 2022

Tagovi: