ASUS najavljuje akcijski paket DOOM

  • Kupovinom jedne od kvalifikovanih ASUS-ovih gejming matičnih ploča ili jednog od kvalifikovanih ASUS-ovih gejming monitora, kupac na poklon dobija igru DOOM
  • Akcija se odnosi na proizvode kupljene između 9. maja i 11. jula, a Game Key se može preuzeti u periodu od 13. maja do 21. jula 2016. godine
  • Ponuda je aktuelna u zemljama Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike

doom

ASUS je najavio akcijski paket DOOM. Svi kupci gejming matičnih ploča iz serija Z170 / X99/ H170/ B150/ C232/ Z97/ B85, kao i kupci gejming monitora iz serija PG / MG / VG/ VX dobijaju na poklon Game Key za igru Doom, vredan 59,99 dolara. Ova ponuda važi u svim zemljama Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.

Svaki kupac kvalifikovane gejming matične ploče ili kvalifikovanog gejming monitora, koji kupovinu obavi u periodu od 9. maja do 11. jula stiče pravo na preuzimanje besplatnog Game Key-a za igru DOOM, registracijom na za to predviđenom sajtu (www.asus.com/event/2016/rog/DOOM). Dobijeni Game Key se može zameniti za igru DOOM na Steam servisu najkasnije do 21. jula 2016. godine.

Pročitajte i:  Razer: Gejming i "rukavi za prste"

Igru DOOM je razvila kompanija id Software, dok je izdavač Bethesda Softworks. DOOM predstavlja  ikonu svog žanra i smatra se za jednu od najuticajnijih igara ikada napravljenih. Najnoviji nastavak obećava vrlo izazovnu i modernu pucačinu. Naoružani arsenalom futurističkih i legendarnih oružja, igrači se u prvom licu (FPS) nalaze u intenzivnoj i uzbudljivoj borbi protiv demona iz dubina Pakla, ukoliko se igra u single-player režimu, dok se u jednom od brojnih multi-player režima igrači takmiče sa svojim prijateljima. Zvanična objava DOOM igre je zakazana za 13. maj 2016. godine.

Izvor: Asus

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,