BIZIT Seminar

ASUS najavljuje osveženu ponudu ROG gejmerskih laptopova

ASUS Republic of Gamers (ROG) je najavio osvežavanje kompletne ponude gejming laptopova. Prolećna ROG 2019 kolekcija meša potpuno nove modele sa osveženim sistemima kako bi spretno izbalansirala performanse koje zahtevaju igrači, kreatori sadržaja i napredni korisnici, sa pogodnostima koje unapređuju svakodnevno korišćenje.

PCPress.rs Image
ROG Mothership GZ700

Osnovna podela je po kućištima, sa moćnim desktop zamenama, lakim ultra-portabilnim modelima i unapređenom verzijom tradicionalnog formata laptopa. Postoje različiti nivoi koji odgovaraju traženim performansama i apetitu za još bolje gejming iskustvo. S-klasa laptopova nudi premijum iskustvo namenjeno profesionalcima, dok je dizajn M-klase blago modifikovan, kako bi se pronašla savršena sredina za praktične korisnike. Nova G serija se fokusira na same osnove kako bi bila što pristupačnija i poželela dobrodošlicu većem broju gejmera u brend. Specifični e-sports modeli zadovoljavaju specijalne zahteve i drugačije se tretiraju. Radi se o vrhunskim desktop zamenama koje su dostupne samo sa hardverom visokih performansi pod haubom. Bez obzira na kućište i ciljanu publiku, ROG gejming laptopovi su vođeni filozofijom inteligentnog hlađenja koja kombinuje odgovarajući termalni hardver sa pametnim softverom kako bi se osigurale optimalne performanse i akustika za sve što se dešava u svakom trenutku.

Pročitajte i:  Najbolje iz 2022. godine: Desktop računari
PCPress.rs Image
ROG Strix GG531

Par osnovnih karakteristika:

  • ROG Mothership: budućnost desktop zamene
  • G703 je predvodnik preklopnih desktop zamena
  • sa svojim tankim kućištem od 18,7 mm i super-uskim dizajnom okvira, Zephyrus S GX701 je najkompaktniji 17-inčni gejming laptop ikad
  • Zephyrus S GX531 postavlja standard tankog dizajna
  • Svestranost dostiže vrhunac u Zephyrus S GX502
  • Popunite sredinu sa Zephyrus M GU502
  • GeForce i Ryzen se sreću u Zephyrus G GA502
  • Najnovija Strix serija laptopova je dostupna u 15,6-inčnim (G531) i 17,3-inčnim (G731) varijantama sa ultra-tankim okvirima ekrana koji čine ukupne dimenzije znatno kompaktnijim. Odaberite svog e-sports šampiona: Strix SCAR III ili Hero III
PCPress.rs Image
ROG Zephyrus M GU502

Dostupnost i cene

Sveži format i novi hardver pomažu da prolećna 2019. konekcija ROG gejming laptopova pronađe svoj put do širokog spektra gejmera, kreatora i naprednih korisnika koji imaju različite potrebe i budžete. Najveći broj modela je dostupan za prodaju ili poručivanje unapred od danas, sa drugima koji dolaze u narednim nedeljama. Proverite detalje dostupnosti, konfiguracija i cena u vašem regionu sa svojim lokalnim ROG predstavnicima.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , ,