BIZIT 2022

ASUS: Nova serija matičnih ploča

PR ASUS F2A85-V PROASUS je ovjavio svoju F2A85 seriju matičnih ploča, baziranih na novom AMD A85X čipsetu i FM2 soketu, i dizajniranu za drugu generaciju AMD-ovih APU (ubrzana procesorska jedinica). Nova generacija APU-a pruža vrhunske performanse i omogućava korisnicima poboljšani multimedijalni i igrački doživljaj. U APU je ugrađen i grafički procesor AMD Radeon™ HD 7000 serije koji obezbeđuje odlične grafičke performanse sa malom potrošnjom energije, a uz to podržava i AMD Eyefinity tehnologiju koja pruža neverovatno realistično vizuelno okruženje i to na do tri nezavisna monitora. Korisnici imaju i mogućnost dodavanja diskretne grafike kako bi pokrenuli “Dual Graphics” opciju, koja korisnicima pruža još bolje grafičke performanse, a uz to je spremna i za buduće nadogradnje.

F2A85 serija matičnih ploča dolazi sa paletom ASUS ekskluzivnih opcija kako bi korisnici dobili više od svog APU-a, uključujući i Dual Intelligent Processors 3 (DIP3) sa novom DIGI+ kontrolom napona čime se štedi do 65% sistemske potrošnje enrgije, GPU Boost za poboljšanje integrisane grafike do 17%, kao i USB BIOS Flashback alat i Remote GO! Za kompletno multimedijalno iskustvo. Kao dodatak na sve ove ASUS ekskluzivne tehnologije je i sam dizajn ploča koje su napravljene od komponenti visokog kvaliteta. Tu spadaju i efikasnije i tiše hlađenje pomoću toplotnih cevi, u kompletu sa Super Alloy zavojnicama koje ploči daju velike mogućnosti uz manje toplote. Zajedno, sve ovo čini F2A85 seriu matičnih ploča savršenom platformom za sve od kućnog medija centra do klasičnog računara.

Pročitajte i:  ASUS laptopi za 2022. godinu predvode tržište uz najnovije Intel procesore

Ekskluzivne “uradi sam” opcije: Dual Intelligent Processors 3 sa novom DIGI+ Power Control i GPU Boost

Novost za ASUS APU-bazirane matične ploče je ASUS ekskluzivna Dual Intelligent Processors 3 tehnologija, koja korisnicima donosi jedinstvenu kontrolu napona na APU. DIGI+ Power Controls tehnologija putem dva digitalna kontrolera napona koji omogućavaju veoma precizno tuniranje napona na APU i DRAM, i na taj način pruža veću stabilnost i efikasnost sistema. Još neki od elemenata DIP3 su i EPU koji pruža uštedu energije do 65%, kao i TPU koji omogućava auto-tuning jednim klikom za automatsko povećanje sistemskih performansi. Dodatno, grafičke performanse imaju pojačanje i kroz GPU Boost koji omogućava jednostavno povećanje performansi integrisane grafike do 17%. Inovativni softver Vam nudi sve funkcije na jednom mestu dostupne putem UEFI BIOS ili AiSuite II interfejsa.

Pristup, fleširanje i kontrola BIOS-a bez muke

F2A85 serija matičnih ploča uključuje i USB BIOS Flashback alat, koji za korisnike predstavlja najlakši način za flešovanje BIOS-a. Sve što korisnici treba da urade je da ubace USB memoriju i pritisnu i drže 3 sekunde namensko USB BIOS Flashback dugme i flešovanje BIOS-a će početi automatski. Kao dodatna pogodnost, korisnik može da upotrebi ovu funkciju bez ulaženja u BIOS ili operativni sistem, a takođe fukcioniše i bez instaliranog procesora i memorije. ASUS još nudi i funkciju DirectKey, što je taster koji vodi direktno u BIOS pa nema potrebe za neprekidnim pritiskanjem Delete tastera. Kada uđete u BIOS, korisnike će dočekati UEFI BIOS, koji je intuitivan i lak za korišćenje, i koji predstavlja kompletno BIOS rešenje što dodatno olakšava korišćenje.

Pročitajte i:  ASUS predstavio Zenfone 9, kompaktan flagship telefon

Remote GO! – veoma cenjena funkcija u okviru Wi-Fi GO!

APU procesori su dizajnirani za bolji doživljaj kućne zabave. Remote GO! funkcija ide dalje, i poboljšava uživanje u multimediji povezivanjem računara, tableta, pametnih telefona i TV prijemnika bežično, a sve što Vam je potrebno je postojeći LAN kabl i podešavanje rutera. Ovim putem korisnicima je omogućeno da strimuju multimedijalne sadržaje sa računara na DLNA uređaje, zatim da pristupe svom ličnom računaru bilo gde da se nalaze preko mobilnog telefona ili tableta, a naravno i da prebacuju fajlove između povezanih kompjutera i mobilnih uređaja. Sve ove funkcije u paketu Vam obezbeđuju nevidljivu multimedijalnu mrežu za futuristički životni stil, a sve to uz tri koirsne funkcije: DLNA Media Hub, Remote Desktop i File Transfer.

Više informacija potražite na www.asus.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,