Top50 Glas publike

Asus – novi Transformeri, ultrabook i gejmerski laptop

Ukoliko planirate kupovinu hardvera u narednom periodu, Asus vam predlaže neke od svojih noviteta koji su stigli na naše tržište.

T100_19Među njima je, najpre, pristupačni hibrid računar, Transformer Book T100, laptop i tablet u jednom, idealan za zabavu i rad, čemu posebno pogoduje MS Office Home&Student koji dolazi preinstaliran, a koji je dostupan po ceni od 39.990 dinara.

Onima koji žele nešto više, Asus je namenio Transformer Book Trio, hibrid koji se može koristiti kao tablet, laptop ili desktop računar sa dva operativna sistema – Windowsom 8 i Androidom.

Tu je i ultrabook Asus Zenbook UX301, debljine svega oko 1,5 centimetar, težak nešto preko 1 kilogram, aluminijumskog kućišta presvučenog Gorilla staklom treće generacije. Za gejmere, Asus nudi G750 laptop, koji se odlikuje savršenom ergonomijom i vrhunskim performansama.

Iz ove kompaniji govorili su i o novitetima koje možemo da očekujemo naredne godine, a jedna od najzanimljivijih najava je da Asus ulazi na tržište takozvanih “wearable” računara.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Najbolje iz 2022. godine: Desktop računari
SBB

Tagovi: