BIZIT 2022

ASUS pokloni za Dan zaljubljenih

Koliko god dobro znali voljenu osobu, izbor poklona nikad nije jednostavan zadatak. Da li će joj odgovarati model, da li će joj se dopasti boja… pitanjima i dilemama nikad kraja.

Ako iskreno volite, onda želite da stalno budete u kontaktu sa voljenom osobom. Srećom, danas je to lakše nego ikada. Dovoljni su vam netbook i Internet konekcija. Zato je netbook idealan poklon za Dan zaljubljenih, a ASUS ima veliki broj netbookova koji su kao stvoreni za poklon.

Netbook za Nju
ASUS Eee PC 1015PW

Kao i obično, dame imaju prednost. Vaša voljena ne voli jarke boje? Nema problema, za nju je onda ASUS Eee PC 1015PW u Purple Rain, Gold Dust ili Angel Skin varijanti. Iza ovih mističnih imena krije se elegantni Seashell dizajn, obogaćen jedinstvenom reljefnom talasastom teksturom.

clip_image006clip_image008clip_image010

Ovi netbookovi imaju Intel Atom procesor sa dva jezgra, pa će lako odgovoriti svim izazovima koje pred njega postavi vaša lepša polovina. Uz to, ASUS Super Hybrid Engine tehnologija omogućava autonomiju čak do 6 sati.

Pročitajte i:  Asus Zenbook 14X OLED Space Edition - Kosmos kao inspiracija

Za Njega
ASUS Eee PC VX6 Lamborghini
Vaš dečko ili muž želi nešto moćnije? Ekskluzivnije? Atraktivnije? Predlažemo ASUS Eee PC VX6 Lamborghini – najmoćniji netbook na svetu. Dual Core Atom, NVIDIA ION grafička karta, Bang&Olufsen zvučnici, USB 3.0… Sve je to spakovano u atraktivno kućište sa Lamborghini znakom. Ovakav poklon će oboriti s nogu svakog muškarca.

clip_image014

Ima nešto i besplatno

Ukoliko ste već kupili poklon ili jednostavno nemate dovoljno novca, ASUS vam nudi priliku da voljenoj osobi čestitate Dan zaljubljenih na originalan i lep način, a pri tome i potpuno besplatno. Na ASUS Srbija Fan Page-u možete naći Sonic Master aplikaciju koja će vam omogućiti da u par jednostavnih koraka, koristeći svoj glas i sliku, napravite originalnu muzičku čestitku i pošaljete je voljenoj osobi. ASUS Sonic Master aplikaciju možete naći na sledećem linku:

http://www.facebook.com/pages/Asus-Srbija-Fan-Page/147751958606088?v=app_4949752878

Izvor: ASUS

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,