Asus predstavlja novi laptop Asus-Automobili Lamborghini VX7

PCPress.rs ImageSpoj najnovije tehnologije i legendarnog svetski poznatog stila, namenjen ljubiteljima vrhunskih performansi

Moćni novi 15,6” laptop AsusAutomobili Lamborghini VX7 nudi potpuno novo iskustvo. On predstavlja otelotvorenje uzbuđenja koje pružaju superautomobili Automobili Lamborghini i donosi osveženje na tržište prenosivih računara. Dizajniran da odražava sportski i agresivni izgled Lamborghini-jevih automobila, VX7 je dostupan u narandžastoj i crnoj boji.
Asus-Automobili Lamborghini VX7 pokreće četvorojezgarni procesor Intel Core i7 druge generacije, a može se pohvaliti i podatkom da je reč o prvom laptopu na svetu koji ima grafički čip Nvidia GeForce GTX 460M  sa čak 3 GB video memorije. Korisnici će osetiti i veliko ubrzanje koje donosi solid-state hibridni disk kapaciteta do 1,25 TB, sa performansama u rangu diskova koji rade na 10.000 rpm.

Beskompromisnim pristupom do atraktivnog dizajna

VX7 predstavlja vrhunac saradnje kompanija Asus i Automobili Lamborghini i namenjen je zahtevnim korisnicima koji podjednako cene kvalitet izrade i nove tehnologije. Brojni dizajnerski detalji ne samo da naglašavaju Lamborghini-jev stil, već donose i praktična poboljšanja u radu. Jedan od najboljih primera su otvori za hlađenje sa zadnje strane laptopa, koji obezbeđuju superiorno hlađenje sistema, ali i simbolizuju svetlosnu grupu i izduvni sistem na Lamborghini-jevim superautomobilima.
Isti stil je primenjen i na taster za uključenje računara, koji je dizajniran kao taster za pokretanje motora. Lagano ali izdržljivo aluminijumsko kućište i oslonac za dlanove obložen kožom, samo su neki od primera luksuza kojim odiše VX7.
Asus VX7 je dostupan u dve prepoznatljive Automobili Lamborghini-jeve boje: crnoj i narandžastoj. Boje su verne onima koje se koriste na automobilima i obezbeđuju isti efekat koji oduzima dah i privlači pažnju.

Pročitajte i:  Novi TPM Update obezbeđuje Asus matičnim pločama kompatibilnost sa Windows 11

PCPress.rs ImageVrhunske performanse

Kao jedan od najmoćniji laptopova koje je Asus ikad napravio, VX7 ostaje veran svom Automobili Lamborghini pedigreu i korisnicima pruža izuzetne performanse, bilo da je reč o igranju, multimediji, online zabavi ili radu. Srce sistema je četvorojezgarni procesor Intel Core i7 druge generacije, zasnovan na arhitekturi Sandy Bridge. Ovaj procesor ima unapređene grafičke performanse i omogućava udobniji rad sa više programa istovremeno. Grafički čip Nvidia GeForce GTX 460M sa čak 3 GB video memorije i podrškom za DirectX 11, zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih ljubitelja video igara.
Nudeći vrhunske performanse, VX7 predstavlja neodoljivo privlačnu platformu za igranje i multimedijalnu zabavu. Asus nudi i solid-state hibridni disk kapaciteta do 1,25 TB, koji ima performanse u rangu klasičnih diskova čije ploče rotiraju brzinom od 10.000 rpm. Zadržavajući Automobili Lamborghini-jev duh, VX7 dolazi opremljen brzim USB 3.0 priključkom, koji obezbeđuje prenos podataka i do 10 puta brže nego stari USB 2.0.

Specifikacije:
Asus-Automobili Lamborghini VX7
Procesor: Intel Core i7-2630QM
Operativni sistem: Windows 7 Ultimate/Professional/Home Premium/Home Basic (64-bit)
Čipset:  Mobile Intel HM65 Express
Memorija: DDR3 1333MHz, do 16GB
Ekran: 15,6” 16:9 1920×1080 HD LED
Grafički čip: Nvidia GeForce GTX 460M sa 3 GB GDDR5
Hard disk: Do dva 3,5” drajva od ponuđenih:
SATA 5400 rpm: 500 GB/640 GB/750 GB
SATA 7200 rpm: 500 GB/750 GB
SATA 10,000 rpm hybrid sa 32 MB SSD: 500G B
Optički uređaj: Super Multi
Blu-ray combo
Blu-ray pisač
Kamera: 2 Mp
Dimenzije: 402,36 mm x 309,42 mm x 57,91 mm
3,82 kg sa 8-ćelijskom baterijom

Pročitajte i:  ASUS ROG Strix G15 Advantage Edition - Crvena boja strasti

Izvor: Asus

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,