ASUS Moneyback

Asus predstavlja novi laptop Asus-Automobili Lamborghini VX7

Spoj najnovije tehnologije i legendarnog svetski poznatog stila, namenjen ljubiteljima vrhunskih performansi

Moćni novi 15,6” laptop AsusAutomobili Lamborghini VX7 nudi potpuno novo iskustvo. On predstavlja otelotvorenje uzbuđenja koje pružaju superautomobili Automobili Lamborghini i donosi osveženje na tržište prenosivih računara. Dizajniran da odražava sportski i agresivni izgled Lamborghini-jevih automobila, VX7 je dostupan u narandžastoj i crnoj boji.
Asus-Automobili Lamborghini VX7 pokreće četvorojezgarni procesor Intel Core i7 druge generacije, a može se pohvaliti i podatkom da je reč o prvom laptopu na svetu koji ima grafički čip Nvidia GeForce GTX 460M  sa čak 3 GB video memorije. Korisnici će osetiti i veliko ubrzanje koje donosi solid-state hibridni disk kapaciteta do 1,25 TB, sa performansama u rangu diskova koji rade na 10.000 rpm.

Beskompromisnim pristupom do atraktivnog dizajna

VX7 predstavlja vrhunac saradnje kompanija Asus i Automobili Lamborghini i namenjen je zahtevnim korisnicima koji podjednako cene kvalitet izrade i nove tehnologije. Brojni dizajnerski detalji ne samo da naglašavaju Lamborghini-jev stil, već donose i praktična poboljšanja u radu. Jedan od najboljih primera su otvori za hlađenje sa zadnje strane laptopa, koji obezbeđuju superiorno hlađenje sistema, ali i simbolizuju svetlosnu grupu i izduvni sistem na Lamborghini-jevim superautomobilima.
Isti stil je primenjen i na taster za uključenje računara, koji je dizajniran kao taster za pokretanje motora. Lagano ali izdržljivo aluminijumsko kućište i oslonac za dlanove obložen kožom, samo su neki od primera luksuza kojim odiše VX7.
Asus VX7 je dostupan u dve prepoznatljive Automobili Lamborghini-jeve boje: crnoj i narandžastoj. Boje su verne onima koje se koriste na automobilima i obezbeđuju isti efekat koji oduzima dah i privlači pažnju.

Pročitajte i:  Amazon: Modifikovani asistent Alexa stiže u automobile

Vrhunske performanse

Kao jedan od najmoćniji laptopova koje je Asus ikad napravio, VX7 ostaje veran svom Automobili Lamborghini pedigreu i korisnicima pruža izuzetne performanse, bilo da je reč o igranju, multimediji, online zabavi ili radu. Srce sistema je četvorojezgarni procesor Intel Core i7 druge generacije, zasnovan na arhitekturi Sandy Bridge. Ovaj procesor ima unapređene grafičke performanse i omogućava udobniji rad sa više programa istovremeno. Grafički čip Nvidia GeForce GTX 460M sa čak 3 GB video memorije i podrškom za DirectX 11, zadovoljiće potrebe i najzahtevnijih ljubitelja video igara.
Nudeći vrhunske performanse, VX7 predstavlja neodoljivo privlačnu platformu za igranje i multimedijalnu zabavu. Asus nudi i solid-state hibridni disk kapaciteta do 1,25 TB, koji ima performanse u rangu klasičnih diskova čije ploče rotiraju brzinom od 10.000 rpm. Zadržavajući Automobili Lamborghini-jev duh, VX7 dolazi opremljen brzim USB 3.0 priključkom, koji obezbeđuje prenos podataka i do 10 puta brže nego stari USB 2.0.

Specifikacije:
Asus-Automobili Lamborghini VX7
Procesor: Intel Core i7-2630QM
Operativni sistem: Windows 7 Ultimate/Professional/Home Premium/Home Basic (64-bit)
Čipset:  Mobile Intel HM65 Express
Memorija: DDR3 1333MHz, do 16GB
Ekran: 15,6” 16:9 1920×1080 HD LED
Grafički čip: Nvidia GeForce GTX 460M sa 3 GB GDDR5
Hard disk: Do dva 3,5” drajva od ponuđenih:
SATA 5400 rpm: 500 GB/640 GB/750 GB
SATA 7200 rpm: 500 GB/750 GB
SATA 10,000 rpm hybrid sa 32 MB SSD: 500G B
Optički uređaj: Super Multi
Blu-ray combo
Blu-ray pisač
Kamera: 2 Mp
Dimenzije: 402,36 mm x 309,42 mm x 57,91 mm
3,82 kg sa 8-ćelijskom baterijom

Pročitajte i:  Core i5-1135G7 može da nadmaši skuplji Core i7-1165G7

Izvor: Asus

Facebook komentari:
PC Press - Video konferencije

Tagovi: , , , , ,