BIZIT 2022

Atari hoteli sa e-sports apartmanima i sobama za igre dolaze u SAD

Poznata američka kompanija licencirala je svoje ime za nekoliko različitih partnerstava u gejming prosotoru, međutim, kompanijin poslednji dogovor da napravi osam brendiranih Atari hotela obeležilo je upliv ove američke kompanije u ugostiteljske vode.

PCPress.rs Image

Kompanija je objavila ugovor sa američkom kompanijom za nekretnine True North Studio kako bi sagradili osam hotela čija će gradnja početi u Feniksu sredinom godine, dok će drugi hoteli biti podignuti u Ostinu, Čikagu, Denveru, Las Vegasu, San Francisku, San Hozeu i Sietlu.

Destinacija sa tematikom video igara moći će da ponudi mesto za igranje koje uključuje VR i AR igre, ali i prilagođene prostore koji bi mogli da ugoste e-sports događaje. Iz Atarija kažu da će hoteli imati, mesta za okupljanja – meeting rooms, Co-working prostore, restorane, barove, pekare, bioskope ali i teretane.

PCPress.rs Image

Iz kompanije navode da će ovo biti destinacija za porodice ali i poslovna putovanja. Atari će dobijati 5% od celokupne zarade hotela, a već je dobio 600.000 dolara kako bi ovi hoteli bili brendirani.

Izvor: theverge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,