Top50 2020 - Proglašenje pobednika

Ažuriran Kaspersky Security for Mobile za iOS i Android

Kaspersky Lab objavila je ažurirane verzije rešenja Kaspersky Security for Mobile za Android i iOS platforme.

Kaspersky Mobile SecurityOvo je poslednja verzija aplikacije koja štiti i upravlja poslovnim mobilnim telefonima, a aplikacije za klijente su sada dostupne na Google Play i Apple App prodavnicama. Najnovije verzije nude poboljšane performanse i sadrže nekoliko novih korisnih funkcija, kao što su notifikacije kada zaposleni uđe u roming, automatski Wi-Fi profil za Android.

„U okviru nove verzije Kaspersky Security for Mobile, potrudili smo se da povećamo funkcionalnost rešenja što je više moguće i da ga učinimo što jednostavnijim za korišćenje. Sada je znatno lakše instalirati i ažurirati ovaj program, dok funkcija notifikacija o romingu pruža efektivniju kontrolu nad tarifama mobilnih operatera, što će smanjiti troškove kompanije”,  izjavio je Nikolaj Grebenikov, glavni tehnološki direktor kompanije Kaspersky Lab.

Rešenje Kaspersky Security for Mobile je dostupno kao deo rešenja Kaspersky Endpoint Security for Business, sveobuhvatnog bezbednosnog rešenja koje štiti korporativnu IT infrastrukturu, i kao samostalno rešenje, koje se može integrisati u poslovnu mrežu nezavisno od ostalih bezbednosnih proizvoda.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Najbolje igre za Android telefone 2020.
SBB

Tagovi: , , ,