B-LINK 2009 // Virtual Evolution

b-link-ozone Beogradski festival novih komunikacija “B-link 2009” održaće se od 1. do 4. oktobra 2009. u galeriji O3ONE, Andrićev venac 12

B-LINK

Beogradski festival novih komunikacija nastao je sa tendencijom da sumira najsavremenija saznanja iz tehnološkog okruženja. Poznate forme umetnosti i poslovanja, festival predstavlja u novim i unapredenim konfiguracijama. B-link tehnološke inovacije stavlja u službu coveka i kreativnosti, cineci nove medije pristupacnim i kompatibilnim.

Iza naziva B-link stoji niz fenomena koje ova manifestacija cetvrtu godinu za redom uspešno promoviše. B-link otvara savremen lanac komunikacije i poziva svoje goste da budu link ovog procesa.

Festival iz godine u godinu unapreduje pojmovnik o najsavremenijim tendencijama u tehnoloskom okruženju. Razne forme savremene umetnosti, poslovanja na mreži i socijalne interakcije na internetu, ovde dobijaju svoje zajednicko mesto. Krajnji cilj festivala je da od tih elemenata napravi novu funkcionalnu celinu i integiše je u jednu prepoznatljivu antologiju savremenih komunikacija.

VIRTUAL EVOLUTION

Ovogodišnji program cine cetiri celine – Music communication (Touch the link- create digital), Advertising communication (Fast forward), Internet communication (Connect to interact) i Inovative communication (Digital world). Cetvrti B-LINK festival se bavi aktuelnim temama sa ruba razvoja novih komunikacija u odgovoru na temu ovogodišnjeg okupljanja – VIRTUAL EVOLUTION.

Pročitajte i:  Linkovi ka autoritativnim sajtovima loši za SEO?

B-link osvežava dostignuca iz oblasti virtuelne evolucije, te kroz njih demonstrira važnost upotrebe najnaprednijih alatki, metoda i medija kroz koje se odvijaju eksperimentalno stvaralaštvo i poslovanje.

Zacetak ove retke inicijative vezuje se za 2006. godinu i projekat O3one. Nastojeci da podstakne inovaciju i eksperiment u umetnosti, festival se fokusirao na tada aktuelne aspekte razvoja mreže. Program su cinili muzicki striming performansi, kompanijska primena interneta i dizajn na mreži. Pitanja originalnosti i autorstva digitalnih medija, estetike kreiranja veba  i zakonske regulative interneta, na vrlo neposredan i interaktivan nacin, bili su predmet aktivnih diskusija.

B-Link je za ove cetiri godine postao utvrdena instanca za razmenu znanja iz oblasti novih komunikacija. Dinamika promena u tehnološkom okruženju diktira tempo i sadržaj festivala. B-link, skoro pa uživo, upucuje publiku na najsavremenije nacine interakcije sa digitalnim svetom i anticipira dalje mogucnosti razvoja komunikacije.

O3one ce još jednom okupiti strucnjake iz ovih oblasti na novom B-Link festivalu. Od 1. do 4. oktobra 2009. godine, svakodnevno od 18 do 22h, svojom vec tradicionalnim formom i izrazom otkrice nove oblike tehnološke gramatike, podsticuci svoju publiku da progovori novi, a možda i jedini esperanto.

Pročitajte i:  D-link EAGLE PRO AI Series Wi-Fi 6 pametni ruter

B-Link

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: