Top50 Glas publike

Back to basic, Dejan Kontić, Datalab SR | BIZIT2022

Dejan Kontić, direktor prodaje kompanije Datalab je publici predstavio niz rešenja te kompanije, s naglaskom na Pantheon. Reč je o ERP rešenju koje se koristi ne samo u Srbiji, već i u velikom broju kompanija u okruženju. Koristio je i niz praktičnih primera u domenu poslovanja sa dokumentima, analize statističkih informacija i izveštaja itd.

PCPress.rs Image

„Pantheon rešenje je inicijalno došlo iz Slovenije 1997. godine. Poslujemo u ex-YU republikama, kao i u jednom broju njima okolnih zemalja, u svakom trenutku opslužujući barem 80 hiljada korisnika. Raspolažemo partnerskim kanalom i samo u Srbiji zapošljavamo 110 konsultanata i jedan smo od rektih vendora koji ovo tržište ozbiljno pokriva, prilagođavajući Pantheon potrebama konkretnih korisnika, te njegovim idejama kuda njegov biznis treba da ide.“

Celokupno izlaganje Dejana Kontića možete pogledati na linku ispod kao i ostala predavanja i panele koji su se održali prvog dana BIZIT konferencije.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Trusted Customer Relationships through data-driven moments, Filip Novak, Salesforce | BIZIT2022
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *