BIZIT 2022

Banka u džepu – bilo gde da se nalazite

Uz Eurobank m-B@nking svoje račune možete da plaćate gde god da se nalazite – bezbedno, bez provizije, bez čekanja i po povoljnijem kursu.

mbanking

Eurobank Srbija razvila je m-B@nking aplikaciju za Android, Apple i Windows operativne sisteme koja omogućava da na jednostavan način obavljate transakcije pomoću mobilnog uređaja, bez odlaska u ekspozituru.

Bezbednost podataka zagarantovana

“Sigurnost u obavljanju bankarskih poslova naših klijenata naš je prvi prioritet tokom razvoja aplikacije mobilnog bankarstva”, objašnjavaju iz Eurobanke i dodaju da je aplikacija dizajnirana tako da nikada ne čuva vaše finansijske podatke ili vašu lozinku na uređaju.

Lozinke koje koristite za logovanje ili kreiranje naloga domaćeg platnog prometa dobijate putem sigurnosnog pisma, PIN mailer-a (sa istom tehnologijom kao i kod kreditnih kartica) – a iste su dostupne samo vama.

Korisničko upustvo za korišćenje m-B@anking aplikacije možete da pregledate ovde, a u oktobarskim izdanjima časopisa PC Press i Connect pronađite Eurobank liflet koji obezbeđuje korišćenje ove usluge bez troškova mesečnog održavanja do kraja 2014. i tokom cele 2015. godine.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Google-ova aplikacija Switch to Android sada podržava sve Android 12 telefone
SBB

Tagovi: , , , , , , ,