Bar-kod u obliku zebre

Zebra ZD420Ako vam je potreban brz četvoroinčni bar-kod štampač koji je jednostavan za korišćenje, obedbeđuje naprednu primenu i lako održavanje, odaberite pionira iz te klase – Zebra ZD420. Reč je o štampaču kod kojeg su fleksibilnost i lakoća upotrebe i održavanja podjednako važni

 

Bar-kod štampač Zebra ZD420 opremljen je mnoštvom funkcija koje ga čine najjednostavnijim bar-kod štampačem za korišćenje u svojoj klasi. To je jedini termalni štampač koji nudi ribon, a za punjenje je potrebno svega nekoliko sekundi, uz potpunu i pouzdanu instalaciju. U ribonu se nalazi kripto-čip koji vas obaveštava kad je vreme za zamenu, a u interfejsu štampača nalazi se pet intuitivnih ikona, tzv. statusnih pokazatelja – stanje, pauza, podaci, potrošni materijal i mreža – pomoću kojih vaši zaposleni u trenu mogu videti šta je potrebno da bi štampač Zebra bio aktivan, dostupan i efikasan.

Budući da podržava svaku savremenu žičnu i bežičnu mogućnost povezivanja i brojne printerske jezike, ovaj model štampača možete uvek brzo i lako rasporediti na bilo koje radno mesto – samo isključite svoj postojeći štampač, uključite Zebra ZD420 i vratili ste se u radni ritam. Nadgledajte i upravljajte svim svojim štampačima Zebra ZD420 iz oblaka i ostvarite nenadmašnu jednostavnost poslovne primene!

Pročitajte i:  Epson: Za svetliju eko-budućnost
Zebra ZD420
Rezolucija i metod štampanja 200 ili 300 DPI, Thermal Transfer
Memorija 512 MB flash; 256 MB SDRAM
Maksimalna širina štampe 104 mm
Maksimalna brzina štampanja 152 mm/s
Štampa 1D i 2D kodovi, slike
Podržani jezici ZPL i EPL
Interfejsi USB, Bluetooth, Ethernet
Garancija 24 meseca
Cena 420 evra
Kontakt www.info-kod-resenja.rs

 

Objavljeno u časopisu PC#231

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,