TrendMicro

Beograd dobio Laptopcentar

PCPress-Laptopcentar Beograd, 1. oktobar 2009 – Kompanija Laptopcentar otvara prvi u nizu maloprodajnih objekata specijalizovanih za notebook računare i prateću opremu. Posetioci će prva tri dana imati priliku da kupe proizvode vodećih svetskih brendova po specijalnim promotivnim cenama.

Nakon maloprodajnih objekata u Kragujevcu, Novom Sadu i Beograd dobija Laptop centar. U užem centru grada u Sinđelićevoj ulici na 40 m naći će se najnoviji proizvodi svetskih brendova. Specijalno za otvaranje Laptopcentar nudi krajnjim korisnicima notebook računare za samo 29999 dinara. Akcija traje tri dana a u specijalnoj ponudi povodom otvaranja naći će se modeli ACER-a, HP-a i DELL-a.

„Otvaranjem prvog Laptopcentar Beograd shop-a nastavili smo veliki projekat razvoja specijalizovanih maloprodajnih radnji za notebook računare, jer smo na današnji dan prošle godine otvorili Laptopcentar u Kragujevcu“, rekao je Stevica Kujundžić generalni direktor kompanije Laptopcentar. „Kupovina notebook računara u Beogradu je od danas postala mnogo lakša. Dolaskom u Laptopcentar možete kupiti najaktuelnije modele svetskih brendova po atraktivnim cenama.“

Prvog dana promocije po specijalnoj ceni od 29.999 dinara naćiće se ACER eM525. Drugog oktobra posetioci će moći da kupe po istoj ceni HP Compaq Q610, dok će poslednjeg dana u ponudi biti DELL Vostro A860. Slike i specifikacije gore pomenutih modela možete naći na sledećem linku:
http://www.laptopcentar.co.rs/post/laptop-centar-beograd-12200909 

Pročitajte i:  Dell Technologies Forum 2022: Efikasno korišćenje poslovnih podataka – ključ poslovnih inovacija

www.laptopcentar.co.rs


PCPress-LapTopCentar-IMG_3779


PCPress-LapTopCentar-IMG_3783


PCPress-LapTopCentar-IMG_3804


PCPress-LapTopCentar-IMG_3806


www.smartvision.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,