Plazma

Beogradska Arena ide u ruke hrvatske kompanije?

Jedna od kompanija koje su učestvovale na tenderu za novog sponzora Beogradske Arene je hrvatska kompanija Atlantic Grupa. Kako je tender i dalje u toku ne može se još uvek potvrditi da je Atlantic Group zvanični sponzor, ali će ta informacija uskoro biti obelodanjena.

PCPress.rs Image

Kako pišu Novosti, na adresu Beogradske Arene u utorak 12. avgusta 2017. godine stigla je jedna ponuda. Kako list nezvanično saznaje, reč je o hrvatskoj firmi „Atlantic Grupa“, koja je ponudila nešto manju sumu od traženih 1,25 miliona evra za 5 godina. Atlantic Grupa u Srbiji poseduje kompanije poput Grand Prom-a, Soko Štark-a, Foodland-a, proizvodne pogone Palanačkog kiseljaka i Multivite. Vlasnik Atlantik Grupe je Emil Tedeshi, jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu.

Za 14 dana biće poznat novi sponzor Beogradske Arene, kada komisija za izbor sponzora utvrdi da su formalno i pravno ispunjeni tenderski uslovi. Budući sponzor ima pravo da promeni naziv objekta, tako što će sadašnjem imenu dodati ime svog brenda. Takođe, moći će da postavi oznake sa novim nazivom u unutrašnjosti objekta i kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima. Do ove godine arena je nosila ime Kombank Arena po glavnom sponzoru Komercijalnoj banci.

Izvor: SEEbiz

Facebook komentari:
Data centri 2022

Tagovi: , , ,