Beogradska arena je Štark arena

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno Atlantik grupi, te će ona u narednih pet godina nositi naziv Štark arena. Ponuda Atlantik grupe je, po oceni Grada Beograda i Arene, bila najpovoljnija, a u narednih 15 dana biće potpisan ugovor kojim će se detaljnije regulisati prava i obaveze sponzora i Arene.

PCPress.rs Image

“Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije i od velikog je značaja za Grad Beograd”, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, te dodao da Arenu očekuju velike investicije sledeće godine, pa će se ulagati u najsavremeniju opremu koja će biti spremna do događaja Final Four 2018 u maju. Ovaj objekat će dobiti i medijsku kocku, novo ozvučenje, te led osvetljenje.

Potpredsednik Atlantik grupe Neven Vranković rekao je da je Štark simbol pažnje, brige i prijateljstva, te dodao da je Atlantik grupa izuzetno zadovoljna ishodom konkursa za glavnog sponzora Beogradske arene.

Komisija za sprovođenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora objavila je u junu javni poziv na koji su mogla da se jave domaća i strana pravna lica. Sva prava koja stiče sponzor, po osnovu sponzorskog ugovora, ograničena su na period od pet godina od dana preciziranog ugovorom o sponzorstvu.

Izvor: Beta

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,