BIZIT 2022

BeotelNet: Pionir u hosting uslugama

BeotelNet, jedan od vodećih telekomunikacionih provajdera u Srbiji, počeo je sa radom 26. februara, davne 1996. godine, kao firma koja je dovela prvi međunarodni Internet link u Srbiju, tadašnju SR Jugoslaviju.

PCPress.rs Image

Ubrzo smo pokrenuli prve Internet i IT usluge na našem tržištu: modemski pristup, registraciju domena, hosting, server housing i druge. Nakon preseljenja u nove prostorije 2006. godine, izgrađen je najmoderniji data centar u Srbiji u tom trenutku.

Tehnički i ljudski resursi

Data centri

BeotelNet svoje usluge pruža u dva moderna data centra u Beogradu, koji su povezani redundantnim optičkim kablovima, s najvišim bezbednosnim standardima. Za potrebe naših korisnika obezbedili smo maksimalnu dostupnost svih usluga, i podršku 24/7/365.

Prvi sertifikovani data centar u Srbiji!

Garancija visoke pouzdanosti i kvaliteta usluga koju pružamo u data centrima potvrđena je sertifikatom o ispunjenosti zahteva standarda ISO 27001 u domenu Telehousing usluga, koji nam je izdat 2011. godine.

Stručnost i edukacija

Okosnicu BeotelNet-a čine kvalifikovani profesionalci sa stručnim sertifikatima, znanjem stranih jezika i poznavanjem svetskih trendova u oblastima kojima se bave. Predanost poslu i primena stečenog znanja i iskustva u praksi, predstavljaju najveću prednost BeotelNet-a, mnogo puta dokazanu do sada.

Pročitajte i:  Gde čuvate svoje podatke

Hosting usluge

25 godina iskustva

BeotelNet pruža sve hosting usluge – registraciju domena, Web i mail hosting-a, cloud servera, VPS, telehousing-a, striminga, migraciju vašeg Web sajta i domena i druge. Zahvaljujući našem znanju i iskustvu u oblasti hosting usluga, možete imati poverenja u maksimalnu dostupnost, performanse i profesionalnu podršku.

PCPress.rs Image

Domaći hosting – svetski standardi

Za sve servise je obezbeđeno neprekidno i redundantno napajanje, klimatizovani uslovi rada u našem data centru, kao i DDoS zaštita. Ponosni smo što našim korisnicima možemo da garantujemo maksimalnu dostupnost naših servisa, najbolje performanse i profesionalnu podršku.

Korisnicima hosting usluga su na raspolaganju Linux hosting paketi na najnovijem cPanel kontrol panelu, kao i PLESK kontrol panel na Microsoft Windows serverskoj platformi, s Microsoft SQL serverom za baze podataka. Proširili smo naše hosting usluge novim Premium SSD i WordPress hosting paketima – najkompletnijim, najsigurnijim i najraznovrsnijim hosting paketima u Srbiji.

WordPress hosting paketi dolaze sa unapred pripremljenom instalacijom. Sve što treba da uradite jeste da odaberete opcije koja vam odgovaraju, u roku od nekoliko trenutaka instalacija će biti završena, a vaš Web sajt spreman. Za prodaju usluga ili proizvoda preko Interneta u sklopu hosting paketa je preinstalirani Webshop plug-in, koji ima mogućnost integracije sa platformom za online plaćanje (Payment Gateway).

Pročitajte i:  SpaceX je premašio rekord u lansiranju raketa

Vaši klijenti imaće mogućnost da bezbedno plaćaju online kreditnim karticama sve vaše usluge i proizvode. Svakodnevni backup (rezervna kopija) vaših podataka čuva se na odvojenim serverima 30 dana. Vaši podaci su zaštićeni i mogu biti vraćeni iz backup arhive u svako doba.

Premium hosting

  • 100 GB prostora za e-mail i Web
  • Dnevni backup 30 dana
  • Besplatan SSL sertifikat
  • Registracija .RS domena
  • Neograničeni saobraćaj
  • Najbrži SSD hosting

Sve usluge na jednom mestu

Visok nivo sigurnosti i pouzdanosti glavni su razlozi zbog kojih su mnogi klijenti prepoznali BeotelNet kao pouzdanog partnera.

PCPress.rs Image

Do sada nam je poverenje ukazalo više desetina hiljada klijenata, o čijem zadovoljstvu brine tim profesionalaca. Naš tim će vam pomoći da registrujete ili preselite domen, uradite migraciju vašeg Web sajta, odaberete adekvatan SSL sertifikat za vaš cloud ili VPS i rešite bilo koji zahtev u vezi s hosting-om.

Korisna adresa: BeoTel.net

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,