TrendMicro

Besplatan GTA V za preuzimanje do 21. maja

Nakon osam sati pada platforme Epic Games, ova online prodavnica igara ponovo radi, tako da će svi oni koji žele, moći da preuzmu GTA V besplatno. Preveliki broj korisnika koji je u trenutku poželeo besplatno da preuzme ovu igru bio je razlog blokiranja platforme.

gta v besplatan

Besplatno do 21. maja

Hajde da se vratimo na početak priče. Da, Epic Games je objavio da će svi oni koji žele moći da preuzmu GTA V potpuno besplatno, i to do 21. maja u 17h po srednjoevropskom vremenu. Do lansiranja ove akcije gotovo niko nije znao o kom se naslovu radi, ali je Epic na svom zvaničnom Twitter profilu objavio da je u pitanju GTA V. Kada je došlo do otvaranja prodavnice i ove akcije, zbog prevelikog broja ljudi koji su poželeli da preuzmu besplatno ovu igru, platforma je pala i prestala sa radom.

Ono što sve zanima jeste kakav je to premium paket GTA V koji je Epic spremio da podeli besplatno. U pitanju je zaista njihov velikodušan poklon svim gejmerima koji vole da igraju naslove Grand Theft Auto. U okviru ove akcije dobićete GTA V sa kampanjom, Grand Theft Auto Online sa svim postojećim dodacima, upgrade-ima i sadržajem. Takođe, dobićete i Criminal Enterprise Starter Pack, koji će na vaš profil dodati nove sadržaje, ali i 1,000,000 dolara bonusa keša za GTA Online. Postoji samo jedan uslov da biste preuzeli ovu igru, a to je da imate profil na Epic Store-u, i da ste implementirali dvofaktorsku autentifikaciju na svom nalogu.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi:

3 thoughts on “Besplatan GTA V za preuzimanje do 21. maja

Comments are closed.