TrendMicro

Besplatne igre: Lavirinti, blago i čudovišta

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta dobijamo čak dva naslova: Gloomhaven i ARK: Survival Evolved. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 29. septembra, kada nas očekuje neki novi naslov (ili više njih).

PCPress.rs Image

Gloomhaven je za sve one koji vole avanture i bezglavu jurnjavu za blagom. U pitanju je adaptacija kultne analogne igre, takozvani „dungeon crawler”, što znači da je u pitanju RPG u kojem se junaci probijaju kroz lavirinte. Igrač dobija ulogu junaka koji ne postavljaju pitanja, te ih ne interesuje ništa osim cilja.

ARK: Survival Evolved nas vodi na obalu misterioznog ostrva, a zadatak je jednostavan – junak mora da preživi. Svet je prepun raznoraznih čudovišta, stvorenja koja liče na dinosauruse, a junak može da ih ubije ili pripitomi. Igrač na ostrvo ARK stiže bez ičega, go i prehlađen, pa počinje od najjednostavnijih stvari – sakuplja sitnice koje život znače.

Ljubitelji avantura i neobičnih stvorenja će se sigurno obradovati, a pozitivne ocene garantuju sjajno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa obe igre valjda zato i nudi besplatno – Gloomhaven inače košta oko 35 evra, a ARK: Survival Evolved oko 20 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Warhammer: Nove igre na poklon
eFakture

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *