BIZIT 2022

Besplatne igre: Trka kroz galaksiju bez dinara

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta dobijamo čak dva naslova: The Captain i Spirit of the North. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 22. septembra, kada nas očekuje neki novi naslov (ili više njih).

PCPress.rs Image

The Captain je retro avantura, u kojoj igrač pokušava da pronađe put do kuće. Nije se izgubio u šumi, nije ga zbunila pustinja – u kosmosu je, potreban mu je svemirski brod. Usput upoznaje nove prijatelje, pomagače koji su u igri potrebni kao i u životu. Tu su i neprijatelji, jer bi bez njih sve bilo dosadno, ali i civilizacije koje spasava ili uništava, u zavisnosti od toga koliko su korisne ili pak nisu.

Spirit of the North je avantura u trećem licu za jednog igrača. Inspirisana je Islandom i neverovatnim pejzažima koji okupiraju maštu građana iz svih delova sveta. Glavna junakinja je mala, crvena lisica čiji se put ukršta s boginjom severnog svetla, koja i sama liči na ovu životinju.

Ljubitelji avantura će se sigurno obradovati, a pozitivne ocene će tom zadovoljstvu dodatno doprineti. Epic garantuje zabavu, pa obe igre valjda zato i nudi besplatno – inače koštaju po oko 20 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Sapiens: Igra kao šetnja kroz istriju
SBB

Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.