Besplatne igre u Epic prodavnici: Super Supraland

Epic Games Store je zanimljivu igru Supraland nedavno ponudio za džabe, a zainteresovani će moći da je preuzmu besplatno sve do 23. juna, kada nas očekuje neki novi naslov.

PCPress.rs Image

Igra je omiljena na platformi Steam, gde je pobrala odlične ocene. Neka vrsta hibrida između igara Portal, Zelda i Metroid, ovaj naslov privlači one koji vole da rešavaju zagonetke, sklapaju slagalice, ali i one koji uživaju u okršajima s čudovištima.

Izašla je 2019. godine, pa su je mnogi još tada proglasili svojom omiljenom igrom. Pretpostavlja se da igrač ume da reši sve probleme, pa mu se dopušta da igra samostalno. Priča je svedena na minimum, pa nema suvišnih opisa i zadataka. Čim sazna koji je glavni cilj, glavni junak može slobodno da ide k njemu.

Supraland pripada igrama iz podžanra Metroidvania, što znači da se radi o velikom, uvezanom svetu, u kojem igrač može da nastavi dalje tek kad reši prepreke na koje je naišao. Svakako bi trebalo voditi računa o starosti igrača, jer igra nije laka. Epic garantuje zabavu, pa je valjda zato i nudi besplatno – inače košta oko 19 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Epic Games poklanja: Nove besplatne igre
SBB

Tagovi: , , ,