Besplatno surfovanje u četiri zemlje do kraja godine

Nakon što je UNIFI mreža početkom jula izazvala veliko interesovanje jer je korisnicima omogućila automatsko konektovanje i besplatno korišćenje interneta širom Srbiije, SBB je odlučio da produži promotivni period za sve do kraja godine i proširi broj UNIFI lokacija na preko 1500 u regionu – Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.

UNIFI  - povezivanje na mrezu

SBB i TotalTV korisnici mogu brzo i jednostavno da pristupe mreži nakon što otvore nalog na portalu www.mojsbb.rs, tj. na www.mojtotaltv.tv. Kada se nađu na nekoj od UNIFI lokacija, dovoljno je da na svom uređaju u listi dostupnih mreža odaberu UNIFI i uloguju se pomoću prethodno kreiranog naloga.

Svima onima koji nisu SBB korisnici od 1. septembra takođe će biti potreban nalog, koji mogu da kreiraju popunjavanjem jednostavnog formulara na sajtu www.sbb.rs. Detaljna uputstva za svaki uređaj, kao i mapa UNIFI lokacija u Srbiji, dostupna su na www.sbb.rs/unifi.

Ada Ciganlija, Kalemegdan, Beogradska Arena, Zoološki vrt, šetalište u Vrnjačkoj Banji i centralni trg u Zrenjaninusamo su neke od atraktivnih lokacija u Srbiji na kojima je omogućeno besplatno korišćenje interneta putem laptopa, tableta ili mobilnog telefona.

Pročitajte i:  Starlink: Bogatiji za 10 hiljada korisnika

UNIFI u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji

UNIFI mreža nije ograničena samo na našu zemlju – korisnici iz Srbije od 1. septembra mogu da se povežu na ovu mrežu i kada otputuju u Sloveniju, a u Bosni i Hercegovini će im biti dostupna do kraja meseca. U Makedoniji se takođe mogu povezati na UNIFI putem Wi-Fi mreže SunWireless-a, preko portala go.sunwireless.com.mk.

Zahvaljujući regionalnoj saradnji, korisnici sada mogu besplatno da koriste internet na više od 1500 lokacija, i dele utiske sa prijateljima na društvenim mrežama dok se odmaraju na Ohridskom ili Bledskom jezeru, piju kafu kraj reke u Mariboru, šetaju centrom Skoplja ili Sarajeva ili se kupaju na gradskom bazenu u Mostaru.

Na UNIFI je dovoljno povezati se jednom i svaki sledeći put kad se korisnik nađe na jednoj od umreženih lokacija, uređaj će se automatski konektovati.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , , ,

One thought on “Besplatno surfovanje u četiri zemlje do kraja godine

  • 4. November 2014. at 21:31
    Permalink

    Odlicno.Svugdje mi je besplatan internet

Comments are closed.