ASUS ROG Flow

BEST: Internet Marketing

BEST_BELGRADE logo Studenti tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta, članovi studentske organizacije BEST Beograd, organizuju stručni kurs na temu Internet marketinga pod nazivom "What World Wants – WWW Marketing!". Kurs će se održati u periodu od 5. do 15. jula, na Fakultetu organizacionih nauka.
BEST, Board of European Students of Technology – Udruženje studenata tehnike Evrope, je organizacija koja okuplja studente tehnike na 82 univerziteta u 30 zemalja Evrope, a na Univerzitetu u Beogradu postoji od 2003. godine. Od tada je preko 600 studenata BU pohađalo je neki od BEST-ovih besplatnih stručnih kurseva u Evropi, a više od 800 kolega iz inostranstva je učestvovalo na događajima koje je organizovao BEST Beograd.

Na ovom letnjem kursu, 25 studenata sa 19 evropskih univerziteta, od Ekaterinburga do Valjadolida, od Upsale do Krita, naučiće kako se marketinški nastupa u onlajn prostoru. Internet marketing predstavlja skup strategija i tehnika koje koriste Internet kao kanal poslovne komunikacije za podršku ostvarivanja generalnih marketinških ciljeva organizacije ili preduzeća. Kroz razne studije slučaja i kreativne radionice, studenti će steći nova znanja o ovom fenomenu, a kroz ostale aktivnosti tokom dana, upoznati se sa kulturom, običajima i načinom života u Beogradu i Srbiiji.
Baveći se temom koja je u fokusu savremenih svetskih istraživanja, BEST Beograd  doprinosi integraciji u evropski akademski okvir i aktivno učestvuje u dodatnom obrazovanju. Svake godine u novembru nudi podršku u započinjanju karijere u struci kroz sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair – Kreiraj svoju budućnost!“, koji organizuje sa partnerskim udruženjem EESTEC Beograd. U aprilu ove godine, održan je stručni kurs „Ćelije + Inženjering = Život! Uvod u inženjering tkiva”, u saradnji sa Tehnološko-metalurškim fakultetom, dok je u decembru 2008. preko 20 kolega sa prostora bivše Jugoslavije pohađalo seminar na temu liderstva. Povodom petog rođendana u novembru 2008. godine je održano inženjersko takmičenje "Katapultiraj se!" na kome su studenti imali priliku da iskažu svoju kreativnost u okviru timskog projekta.
Stručni kurs podržali su Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije i Fakultet organizacionih nauka u Beogradu.

Pročitajte i:  BOX paketi – neodoljiva ponuda za celu porodicu

Izvor: BEST

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: