Bing pretraživač je sada rebrendiran u Microsoft Bing

Microsoft je rebrendirao svoj pretraživač u okviru napora da to uradi u celom ekosistemu svojih usluga, pa se sada Bing pretraživač zove Microsoft Bing. Iako će ga većina ljudi i dalje verovatno i dalje zvati samo Bing, kompanija je svoju promenu pojasnila na svom blogu, gde se ne ide u datelje oko konkretne odluke, ali se navodi da će taj potez “nastaviti da odslikava kontinuitet u integraciji iskustva pretrage u celoj Microsoft porodici”.

PCPress.rs Image

Bing…Microsoft Bing

Rebrending sada koristi novi Bing logo, kao i Microsoft Bing Logo na glavnoj strani pretraživača. Nije jasno da li će Microsoft u budućnosti u poptunosti zameniti Bing Logo, Microsoft logo-om, ili će ih i nadalje korisiti zajedno. Uz tu promenu Microsoft postepeno unapređuje svoj pretraživač sa različitim dodacima kroz ceo Windows i Office kao i druge usluge, a u poslednje vreme koristeći Bing možete filtrirati pretragu tako da pretražujete samo dokumenta ili druge kategorije.

PCPress.rs Image

Za to vreme, Microsoft polako svim svojim uslugama dodaje prefiks sa svojim imenom tako da je u poslednje vreme Windows Store, postala Microsoft Store, a Office 365 postao Microsoft 365.

Izvor: theverge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,