Zebra

Bioskop za roditelje u pratnji beba

ster

Za sve roditelje sa malom decom, Ster Cinemas u Delta City-ju, pripremio je posebne bioskopske projekcije. Ove specijalne projekcije će se održavati jednom nedeljno, sredom u prepodnevnom terminu, ali nisu namenjene deci, već isključivo roditeljima, koji su željni bioskopskog ugođaja.
Inicijator ove akcije je časopis „Roditelj i dete".
Prva projekcija je održana 27. oktobra, uz prisustvo dvadesetak beba, mama, tata, medija i sponzora. Film na repertoaru je bio „Voli, jedi, moli". Bilo je neobično u sali prepunoj dečijih kolica, parkiranih ispred prvog reda, koji je bio potpuno zauzet, jer je mamama najlakše da ljuljuškaju bebu, dok gledaju film. U dnu sale sa leve strane montirana su dva CAM bebi pulta za presvlačenje, kako mame ne bi morale da izlazle iz sale.

Ovo prvo iskustvo uverilo nas je da je ova projekcija najbolja za roditelje baš malih beba, koje uglavnom spavaju i miruju, dok je napornije za roditelje dece koja već hodaju.
Nadamo se da će ova ideja zaživeti i na našim prostorima i obezbediti našim roditeljima jednu novu opciju u gomili svakodnevnih obaveza.

Izvor: YellowCab

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,