BIZIT Seminar

Biostar za ljubitelje dobrog zvuka

Polako stižu ploče s novim Intel platformama, a vesti o jednom od zanimljivijih modela stižu nam od kompanije Biostar, nekada veoma popularne na našim prostorima.

51-IN70DIHS-01-V3

 

Biostar se odlučio da više pažnje posveti ljubiteljima dobrog zvuka, na šta ukazuje i naziv ploče Hi-Fi H170Z3 5.x. Puro Hi-Fi tehnologija obezbeđuje vrhunske audio komponente s posebnim napajanjem zvučnog podsistema koje treba da obezbedi što niži šum i eliminiše smetnje koje potiču od ostalih linija napajanja. Audio-sistem se završava pojačalom snage, pa vam nisu potrebni ni aktivni zvučnici.

Uopšte, celokupnom napajanju ploče je posvećena posebna pažnja, a ugrađeni su X.D.C (eXtreme Durable Capacitors), kondenzatori za koje Biostar tvrdi da imaju 6,25 duži vek od dosadašnjih. Za ljubitelje kućnog bioskopa, tu je BIO-Remote2 – sistem pomoću koga možete da kontrolišete računar baziran na ovoj ploči. BIO-Remote2 uključuje funkcije daljinskog upravljača itouch-pad kontrolera, a pomoći će i prezenterima jer ima i poseban power-point način rada.

b20150817_3

Inače, Hi-Fi H170Z3 je baziran na H170 single-chip arhitekturi i podržava najnoviju, šestu generaciju Core procesora. Ono što je posebno zanimljivo je da pored podrške za novu DDR4 memoriju, postoji i podrška za DDR3 memoriju, pa ne morate odmah da menjate baš sve komponente sistema. Tu su i USB 3.0, PCIe M.2(32Gb/s) i SATA Express(16Gb/s) podrške, te inteligentni Gigabit LAN adapter, a ljubitelje visoke rezolucije obradovaće display-port s podrškom za 4K ekrane. Nadamo se da će se ploča naći i kod domaćih distributera, posebno zbog preporučene cene proizvođača od svega 105 dolara.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,