BIZIT 2022

BizIT 2014: Danas mobile i društvene mreže, sutra poslovni softver

Ukoliko se i dalje dvoumite oko toga li vaša firma treba da bude prisutnina na društvenim mrežama ili ne, današnja predavanja na BizIT konferenciji mogla su vam dati odgovore na to i druga srodna pitanja.

bizitsredaKako treba graditi strategiju brenda na društvenim mrežama govorila je Gabrijela Stjepanović, izvršna direktorka IAB Serbia, a o ekonomiji lajka, odnosno šta je to što možete dobiti ukoliko izgradite dobru strategiju prisutnima je objasnio Ivan Živković, direktor i osnivač agencije Pioniri Communications.

Bilo je priče i o tome kako su društvene mreže promenile i menjaju nas kao pojedince, o čemu je govorio Voja Antonić, a među temama dana bile su i telekomunikacije i mobilni svet – mobilne aplikacije i mobilni marketing, o čemu su govorili Voja Gašić, Aleksandar Vacić i Aleksandar Petković.

I internet je bio jedna od tema trećeg dana BizIT konferencije, a o domenizaciji interneta govorio je Danko Jevtović, direktor RNIDS-a. Lale Marković iz TAG medije zatvorio je današnju konferenciju predavanjem o poslovnoj primeni videa na internetu.

Sutra, u četvrtak 15. maja, tema BizIT konferencije biće softver za podršku poslovanju, a konferencija počinje u 13 časova.

Očekuju vas predavanja o konkretnim rešenjima koja vam mogu pomoći da unapredite poslovanje u svojoj firmi, ali i opšti presek informatičkog stanja u Srbiji.

BizIT se održava u Hali 2 Beogradskog sajma i traje do petka, 16. maja. Sve dodatne informacije možete pronaći na www.bizit.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: