BIZIT 2018: Digitalizacija poslovnih procesa iz ugla kompanije SRC

Drugog dana ovogodišnje BIZIT konferencije, u bloku posvećenom integrisanim poslovnim rešenjima, Miro Mijović, Business Development Director komapnije SRC, je istakao važnost digitalizacije poslovnih procesa.

PCPress.rs Image
Miro Mijović, Business Development Director, SRC

“Ono čime se najviše bavimo može se obuhvatiti terminom digitalizacija. Kada kažemo digitalizacija poslovnih procesa mislimo prvenstveno na razvoj i implementaciju naših, to jest domaćih rešenja, koja u integraciji sa drugim rešenjima iz poslovnog sistema koristeći najsavremenije tehnologije i servise automatizuju poslovni proces od početka do kraja i omogućava da se taj proces odvija potpuno digitalno”, rekao je Miro.

Dao je nekoliko praktičnih primera iz bogatog portfolija kompanije SRC, u čije klijente spadaju Vlada Republike Srbije, Narodna banka Srbije, Tehnomanija, NIS, Intesa Banca, Unicredit i NLB Banka i mnogi drugi. SRC je radio i u inostranstvu, u Crnoj Gori i Makedoniji, tako da je bilo reči i o iskustvima sa integracijom poslovnih rešenja i u inostranstvu, uz poređenja sa domaćim tržištem.

Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod ili na zvaničnom BIZIT youtube kanalu:

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Intervju: Važan korak napred u razvoju digitalnog društva
SBB

Tagovi: , , , , , ,