BIZIT 2018: Industrija 4.0 tamo gde je ne očekujete

Prvog dana ovogodišnje BIZIT konferencije, koja će se održati 7. i 8. novembra, jedna od tema kojom ćemo se baviti su data centri. U bloku koji nosi naziv “Data centri– Infrastruktura za budućnost” firma Vesimpex će pokušati da odgovori na pitanje ima li mesta industriji 4.0 i IoT trendovima u tvrdokorno tradiocionalnim procesima i okruženjima?

PCPress.rs Image
Slobodan Stanković, generalni direktor, Vesimpex

Industrija 4.0 je trend, način razmišljanja, sistem koji polako nalazi svoje mesto u fabrikama i proizvodnji. IoT filozofija je sve prisutnija i u običnom životu. Vesimpex je, pored projekata IT infrastrukture, veoma aktivan u industriji. Robotske ćelije, mašine po zahtevu i automatizacija procesa su u delokrugu rada naše ekipe inženjera i tehničara. Posebno važan segment u ponudi Vesimpex-a, naročito ino-kupcima, je takozvani panel building, odnosno izrada elektroormana za napajanje i upravljanje. Projekti uključuju razvoj dokumentacije i fizičku realizaciju, odnosno izradu i testiranje ormana u njihovoj radionici.

Svaka elektro-radionica, pa i njihova, tradicionalno je mesto gde se radi rukama, sa nešto jednostavnih mašina i električnih alata. Do skora. Tokom saradnje sa stranim partnerima i korisnicima došli su do zaključka da je neophodno ubrzati stvari, povećati kapacitete i održati konstantno visok kvalitet usluga. Rešenje je uvođenje drugačije filozofije, organizacije rada i alata za njihovo sprovođenje.

Pročitajte i:  BIZIT 2022: Kako do klijenata i kakva su iskustva neophodna

A kako je to Vesimpex uradio, saznajte na BIZIT konferenciji 7. i 8. novembra u Klubu poslanika. Ne propustite najveću regionalnu biznis i IT konferenciju i prijavite se!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,