N Central domination

BIZIT 2018: Zahtevi korisnika na prvom mestu – SBB Solutions data centri

SBB Data Centar United Cloud je bila tema izlaganja Srđana Tomaševića, direktora B2B prodaje u kompaniji SBB Serbia Broadband, prvog dana ovogodišnje BIZIT konferencije, u bloku posvećenom data centrima i infrastrukturi budućnosti.

PCPress.rs Image
Srđan Tomašević, direktor, B2B sales department, SBB Serbia Broadband

Srđan je učesnike skupa upoznao sa distribucijom sadržaja u kompaniji sa 3.500 zaposlenih koja pokriva zemlje sa preko 20 miliona stanovnika. SBB Solutions je deo fokusiran na biznis korisnike koji primenom visokih tehnologija opslužuje korisnike kombinovanjem nezavisne optičke infrastrukture, savremenih Data Centara, kao i funkcionalno organizovane organizacije profesionalaca.

Još 2010. godine je SBB počeo sa isporukama managed servisa, sa svim odgovarajućim sertifikatima, kao prvi partner kompanije Cisco u Srbiji sa tim sertifikatom. SBB ima dva Data Centra, oba na teritoriji Beograda- Telepark i Absolute OK Data Centri. Oni su povezani najsavremenijom infrastrukturom i opslužuju klijente u Srbiji u skladu sa najvišim stanardima, koje garantuje podatak da se radi o Tier III Data Centrima sa ISO 27001 sertifikatom. Kroz akviziciju EUNET-a je SBB došao u poziciju da ponudi sve vidove usluga klijentima bez obzira na infrastrukturu i softverska rešenja. Najzad, predstavljen je EON Box, najnoviji proizvod United grupe koji je u stanju da svaki televizor pretvori u Smart televizor.

Pročitajte i:  Kakva je budućnost edge računarstva?

Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod ili na zvaničnom BIZIT youtube kanalu:

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,