ASUS Zenbook

BIZIT 2019: Original poslovna rešenja za štampu

Među partnerima i značajnim učesnicima ovogodišnjeg BIZIT-a će se naći kompanija Original d.o.o.. Reč je o firmi poznatoj po jedinstvenim rešenjima usko specijalizovanim za pružanje usluga u oblasti administracije dokumenata, kreiranim za potrebe profesionalaca, ali i raznovrsnim i fleksibilnim varijantama nabavke uređaja za štampu. Razgovarali smo sa gospodinom Markom Gerdijanom, vlasnikom kompanije Original o nastupu na predstojećem BIZIT skupu, koji 6. i 7. novembra PC Press organizuje u Klubu poslanika u Beogradu.

PCPress.rs Image

PC Press: BIZIT je posvećen poslovnim tehnolgijama, a Original upravo tu prednjači u odnosu na konkurente. Šta čini vašu ponudu tako pogodnom za poslovne korisnike?

O: Za početak, sama činjenica da smo prisutni na tržištu štampe od 1992. je nešto što govori samo za sebe. Imali smo dovoljno vremena da se upoznamo sa potrebama kompanija u Srbiji i regionu, i to smo i iskoristili i napravili iPlus uslugu. Ona je jedinstvena po tome što, pored uređaja, dobijate i kompletnu podršku. Nemate nikakve potrebe da trošite vreme na praćenje tonera, servisa, prelistavanja uputstva radi podešavanja naprednih opcija i ostalog,  jer ćemo se mi pobrinuti za sve.

Pročitajte i:  Comtrade Distribution: Cloud Pak for Data - IBM rešenje budućnosti

PCPress.rs Image

PC Press: Recite nam nešto više o BIZIT nastupu?

O: Ove godine ćemo se fokusirati na to da kompanijama skrenemo pažnju na neke troškove kojih verovatno nisu ni svesni. Pored toga, trend za povećanom bezbednosti informacija unutar kompanija raste, pa ćemo se dotaći i ove teme i predstaviti neke malo poznate činjenice na koje se treba obratiti pažnja. Naravno, u oba slučaja informacije su vezane za samu štampu unutar jedne firme.

PC Press: Pored predavanja, korisnici će imati priliku i da se na licu mesta uvere u mogućnosti i performanse jednog poslovnog štampača. O čemu se zapravo radi i šta će posetioci moći da saznaju na licu mesta?

O: Pored same prezentacije, odlučili smo da svima koji budu bili prisutni na realnom primeru pokažemo kako, između ostalog, mogu povećati sigurnost štampanih dokumenata u svojoj firmi. Svi zainteresovani će moći da vide najnoviji multifunkcijski uređaj kompanije Konica Minolta – bizhub C250i, i raspitaju se o dodatnoj sigurnosti, smanjenju troškova i povećanju efikasnosti celog tima. Zamislili smo da ovo bude neka vrsta nastavka našeg predavanja gde će posetioci u malo privatnijoj atmosferi moći da saznaju neke dodatne informacije.

Pročitajte i:  BIZIT 2021: Pet trendova u ponašanju korisnika na koje se obraća pažnja u 2021

PCPress.rs Image

PC Press: Možete li nam već unapred otkriti neke detalje iz predavanja koje ćete održati na BIZIT-u?

O: Bez da otkrivam previše, mogu Vam reći po jednu udarnu informaciju iz obe oblasti koje će biti naš fokus: preko 90% kompanija ne zna tačno koliko ih štampa zaista košta jer je preko 80% tih troškova na neki način „skriveno“, a preko 92% odliva informacija iz firme se dešava baš posredstvom štampe. Verujemo da će ovo biti zanimljiva prezentacija, gde će posetioci čuti dosta novih stvari.

PCPress.rs Image

PC Press: Kako vi lično doživljavate BIZIT i koja su vaša očekivanja od predstojećeg skupa?

O: Već par godina za redom smo učesnici BizIT-a i uvek smo se vraćali sa ovog skupa puni pozitivnih utisaka, ali mislim da će ova godina biti nešto posebno. Totalno smo promenili naš način razmišljanja i sada smo potpuno orijentisani na edukaciju korisnika, povećavanje njihove efikasnosti i otklanjanje problema. U kombinaciji toga, prezentacije našeg glavnog kancelarijskog uređaja uživo i do sada neviđenih činjenica, zaista mislimo da možemo da podignemo svest o sektoru štampanja na jedan potpuno viši nivo. Uobičajeno velika posećenost ovog događaja će nam sigurno dodatno pomoći u ostvarenju našeg cilja.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,