Top50 Glas publike

BIZIT 2019 predavači – Miroslav Varga, Google Certified Trainer

Na godišnjoj konferenciji BIZIT uvek se trudimo da dovedemo eminentne stručnjake iz oblasti IT-ja i biznisa, koji će i ove godine u prostorijama Kluba Poslanika, u Beogradu, 6. i 7. novembra imati prilike da prenesu svoja znanja i iskustva na zainteresivane posetioce. Između ostalih imaćete prilike drugog dana konferencije, 7. novembra, da ponovo čujete Miroslava Vargu, jednog od nekolicine GCT (Google Certified Trainer) u Google Adriatics regiji s velikim iskustvom rada s Ads kampanjama.

PCPress.rs Image
Miroslav Varga, stručnjak za online marketing

Varga radi u kompaniji Escape iz Osijeka, a računari i internet fascinirali su ga od kada ih je upoznao. Tu fascinaciju prenosi zainteresovanima, ali ne „geekovski“, već vrlo dinamično, zanimljivo i s dozom humora. Oni koji su slušali Miroslava Vargu na prošlogodišnjem BIZIT-u znaju da njegova izlaganja nikako nisu suvoparna, a oni koji se još uvek nisu upoznali mogu to da nadoknade i pogledaju izlaganje od prošle godine na ovom linku, kao i da pogledaju radionicu na ovom linku ne bi li se temeljno pripremili za ovogodišnji BIZIT.

Primio je veliki broj nagrada i priznanja u dosadašnjoj karijeri, a može da se pohvali sa ukupno 27 godina radnog staža od čega u preduzetništvu preko 17 godina.

Na ovogodišnjem BIZIT-u koji je posvećen digitalnoj ekonomiji Miroslav će održati jedno predavanje i jednu radionicu, u okviru bloka Poslovni softveri, a u okviru tema Marketing i ljudski resursi. U svojim izlaganjima Varga će napraviti kolaž Analytics-a i Ads-a za početnike. Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za ranu registraciju. Vidimo se 6. i 7. novembra!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , ,