Laptop leto 2022

BIZIT 2019 predavači – Slavko Vujnović, Excel kuhinjica

Na godišnjoj konferenciji BIZIT uvek se trudimo da dovedemo eminentne stručnjake iz oblasti IT-ja i biznisa, a ni ova godina neće biti izuzetak. U prostorijama Kluba Poslanika, u Beogradu, 6. i 7. novembra između ostalih imaćete prilike da čujete Slavka Vujnovića, autora bloga Excel kuhinjica.

PCPress.rs Image

Za sebe kaže da dobro zna da ćuti, ali samo ponekad. Iskusan u marketingu i prodaji poslovnog softvera, a širokom auditorijumu poznat kao autor bloga Excel kuhinjica u kome se bavi prosvetiteljskim radom u vezi sa primenom naprednog Excel-a, Excel BI i Power BI rešenja. Konsultant, predavač, putujuća enciklopedija krajnje nebitnih, ali često veoma zanimljivih, činjenica. Mačkoljubac, kuvar-amater, stihoklepac, povremeno i pisac. I uopšte ne liči na ovoga sa fotografije, poručuje Slavko!

Želi da znate da njegovo interesovanje za kulinarstvo traje daleko duže nego druženje sa softverima za tabelarne proračune. Ipak, Excel i on su prijatelji već 25 godina. Slavko smatra da Excel nudi daleko više mogućnosti nego što možete i da naslutite, a cilj mu je da na BIZIT-ovoj radionici (koja nosi naslov kao istoimeni blog) deo svog znanja podeli sa vama. Nada se da će doprineti da još više zavolite i koristite Excel!

Pročitajte i:  Održan četvrti BIZIT seminar o nasleđivanju u porodičnim kompanijama

Na ovogodišnjem BIZIT-u koji je posvećen digitalnoj ekonomiji Slavko će održati radionicu u okviru teme Poslovni softver. Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za ranu registraciju. Vidimo se 6. i 7. novembra!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,