ASUS Zenbook

BIZIT 2020: Panel – Najlepše je kod kuće

Pandemija koja je zahvatila planetu ove godine dovela je do neočekivanog ubrzavanja promene organizacije rada. Većina zaposlenih je u situacijama najstrože izolacije radila iz svojih dnevnih soba, trpezarija i terasa, koristeći mobilne telefone, iPad uređaje i privatne računare za pristup podacima koji se nalaze na zaštićenim kompanijskim mrežama. Shodno tome, na ovogodišnjoj BIZIT konferenciji održaće se centralni panel u kom će se govoriti o učenju na daljinu, radu od kuće, kako se meri efikasnost i produktivnost pri radu sa udaljene lokacije kao i o raznim servisima koji olakšavaju rad na daljinu.

PCPress.rs Image

Da li su i u kojoj meri kompanije bile spremne za ovakav način rada? Da li su bile svesne bezbednosnih rizika i načina na koje može biti ugrožena sigurnost važnih podataka, a samim tim i sigurnost procesa koji se obavljaju unutar kompanije? Da li Srbija ima adekvatan plan i program za učenje na daljinu i kako će se to odraziti na buduće stručnjake, pre svega u oblasti IT-ja? Odgovore na ova i slična pitanja pružiće učesnici ovog panela među kojima će biti predstavnici velikih kompanija koji su se uspešno transformisali i oni koji imaju rešenja za remote rad.

BIZIT 2020 online

U skladu sa temom ovog panela organizovali smo i praćenje konferencije od kuće. Novina koju uvodimo ove godine zbog situacije izazvane pandemijom virusa SARS-Cov-2 jeste da će BIZIT biti održan u dva paralelna formata – uživo i online. Za online praćenje broj učesnika nije ograničen i za njih će biti organizovan interaktivni video prenos u realnom vremenu. Svi koji budu pratili preko ekrana moći će tokom prezentacija da postavljanju pitanja predavačima kroz chat servise i da učestvuju u nagradnom kvizu, isto kao i publika uživo prisutna u Klubu poslanika.

Dve publike

Za naše dve publike spremili smo puno prijatnih iznenađenja. Za publiku koja će uživo prisustvovati u prostorijama Kluba poslanika obezbedićemo svu neophodnu zaštitu i udobnost, dok će naša online publika imati priliku da iskusi vrhunski video doživljaj i mogućnost da prate na svim ekranima od telefona, preko računara do televizora. U tradicionalnom nagradnom kvizu ove godine moći će da učestvuje kako uživo publika u sali tako i online publika kroz zanimljive nagradne pitalice.

Iako novembar ove godine izgleda daleko kao nikada pre, pravi je trenutak da već sada prijavite učestvovanje na BIZIT-u i rezervišete svoje mesto, naročito za prisustvo uživo, zbog toga što će broj učesnika za ovu opciju biti strogo limitiran.

Facebook komentari:

Tagovi: