TrendMicro

BIZIT 2021: Payoneer – podrška izvozno orijentisanim biznisima svih veličina kroz jedinstvenu platformu za online plaćanja

Na predstojećoj osmoj BIZIT konferenciji koja će biti održan 3. i 4. novembra u Klubu poslanika, uživo i online pod sloganom “Bitka za korisnike”, Nikola Mehandžić, Direktor poslovnog razvoja za tržišta Jugoistočne Evrope predstavljaće kompnaiju Payoneer.

PCPress.rs Image

Payoneer je fintek kompanija koja upravlja platformom za prekogranična plaćanja i nudi mogućnosti za rast u novoj globalnoj ekonomiji. Uz pomoć digitalne platforme za plaćanja, kompanija podržava globalnu trgovinu, istovremo osnažujući rast nekoliko miliona međunarodnih biznisa. Kao svoju misiju, Payoneer navodi demokratizaciju pristupa finansijskim uslugama i dalju podršku rastu digitalnog poslovanja svih veličina širom sveta.

Payoneer je nastao iz potrebe unapređenja načina plaćanja, najviše zbog toga što su poslovanja svih veličina, širom sveta su ušla u digitalni svet, dok su plaćanja ostala u analognom dobu. Zato je bila potrebna savremena digitalna platforma koja povezuje sve koji posluju u digitalnom svetu.

Payoneer, kao fintek kompanija sa modernom platformom za digitalna plaćanja, unapređuje tokove novca u okviru globalne digitalne ekonomije i uklanja neefikasnost i frikciju tradicionalnih međunarodnih plaćanja. Kompanija pruža usluge u B2B segmentu podržavajući biznise svih veličina kao ne-bankarska finansijska institucija i sarađuje sa devet od 20 najvrednijih kompanija na svetu.

PCPress.rs Image
Nikola Mehandzic, Business Development Director (izvor Payoneer)

Kao kompanija koja podržava rast biznisa širom sveta, Payoneer svojim korisnicima omogućava pristup i dostupnost preko 2000 online tržišta i različitih platformi preko kojih se obavlja prekogranično poslovanje. Za više od 15 godina postojanja, Payoneer je obuhvatio čak 7 hiljada različitih trgovinskih koridora.

Segmentu malih i srednjih biznisa na raspolaganje stavlja alate i usluge putem kojih mogu brže da rastu i šire svoj biznis. Mogu da primaju sredstva od globalnih digitalnih prodavnica ili da plaćaju svojim dobavljačima širom sveta. Pored toga, mali i srednji biznisi imaju mogućnost da dobiju račune za prijem sredstava u najzastupljenijim valutama kao sto su USD, EUR, GBP, JPY, CAD, AUS, MXN ili CNY. U praksi ovo moze značiti ubrzavanje plaćanja i eliminaciju konverzije valuta koja utiče na smanjenje troškova poslovanja.

Svojim korisnicma Payoneer daje mogućnost da na savremeni način koriste svoja sredstva. To znači da je svima koji posluju preko digitalne platforme kompanije, na raspolaganju opcija da sredstva zarađena na online platformama i međunarodnim tržištima prenesu na svoj lokalni bankovni račun. Takođe je moguće vršiti plaćanja ka drugim licima – ka saradnicima i partnerima. Na bankomatima je moguće podizanje novca sa Payoneer kartice, a takođe je ovom karticom moguće izvršiti plaćanja, poput bilo koje druge platne kartice na svim prodajnim mestima gde se prihvataju Mastercard kartice. Payoneer svojim korisnicima omogućava integraciju sa ERP sistemima, različite finansijske usluge i još mnogo toga.

PCPress.rs Image

Osnovna obaveza Payoneer-a je da zaštiti sredstva korisnika i da spreči pranje novca. Kao kompanija koja je regulisana u više jurisdikcija, korisnicima platforme obezbeđuje usaglašenost međunarodnog platnog poslovanja sa industrijskom regulativom. Svi korisnici mogu biti uvereni da se plaćanja vrše putem sigurne platforme koja je usklađena sa propisima regulatora širom sveta.

Temelj kompanije čini snažna tehnologija, regulatorna usklađenost i infrastruktura za upravljanje rizicima. Payoneer raspolaze Smart road platformom, a zaposleni u preko 100 zemalja i lokalni kliring isto toliko zemalja čini ga pouzdanim partnerom za sva međunarodna plaćanja. Lokalizovano upravljanje globalnim klijentima uz podršku na više desetina stranih jezika uključujući i srpski, jedne su od osnovnih prednosti Payoneera. Zahvaljujući jakoj sajber bezbednosti sredstva korisnika su sigurna, uz jedinstveni način upravljanja rizikom.

Payoneer će budući period iskoristiti za rast kroz povećavanje obima tržišta, kroz učvršćivanje svoje pozicije pomoću ekosistema online tržišta uz jačanje strateških partnerstava i saradnje, kao i kroz unapređenje postojeće platforme, ulaganje u nove proizvode i infrastrukturu.

Iskoristite priliku i prijavite se već danas na ovom linku. U Klubu poslanika će uživo prisustvovati onoliko publike koliko dozvole mere zdravstvene bezbednosti. Za online praćenje broj učesnika nije ograničen i za njih će biti organizovan interaktivni video prenos u realnom vremenu. Svi koji budu pratili preko ekrana moći će tokom prezentacija da postavljanju pitanja predavačima kroz chat servise i da učestvuju u nagradnom kvizu, isto kao i publika uživo prisutna u Klubu poslanika.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,