BIZIT 2021 predavači – Branko Đaković, Tomato Tomato Communications

O tome da pridobijanje naklonosti korisnika nije lak ni jednosmeran put na ovogodišnjoj BIZIT konferenciji govoriće Branko Đaković, Kreativni direktor u Tomato Tomato Communications, pomoću predavanja pod nazivom: “Kako da rasterate svoje klijente, sve u skladu sa pravilima profesionalizma i kapitalizma”.

PCPress.rs Image

U dva oficijelna dana konferencije BIZIT očekuje vas preko 50 eminentnih predavača i mogućnost da razmenite iskustva i primere iz prakse sa predavačima i kolegama. Ove godine ćemo se potruditi da pokažemo na koje je sve načine moguće pridobiti nove i zadržati stare klijente na turbulentnom tržištu koje svake godine postavlja neke nove zahteve. Videćemo kako je pandemija uticala na odnos kompanija prema klijentima, ali i kako su korisnici promenili svoja očekivanja.

Na BIZIT‑u se trudimo da prenesemo uspešne priče i korisnika i dobavljača, kako bi svaki dobar glas dobio priliku da se daleko čuje. Klijenti BIZIT‑a su uspešne IT firme koje nude svoje usluge, ali i uspešne kompanije koje koriste IT usluge i proizvode i trude se da pronađu najbolja rešenja za svoje poslovanje. U proteklih sedam godina na konferenciji je učestvovalo preko 7000 polaznika i održano je preko 500 predavanja na različite teme u vezi poslovanja i IT‑ja. Zakazali smo preko 1000 sastanaka i kumovali nebrojenim poznanstvima i sklopljenim poslovima.

Pročitajte i:  Da li ste sigurni da je to vaš korisnik?, Mastercard, Mirjana Berić | BIZIT2021

Ukoliko želite da budete deo ovogodišnjeg BIZIT‑a, prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za ranu registraciju. Vidimo se 3. i 4. novembra u Klubu poslanika ili tamo gde ste vi!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: