BIZIT 2022

BIZIT 2021 predavači – Dejan Cvetković, Chief Technology Officer, Microsoft Dev Center, Serbia

O tome kako stvoriti okruženja u kome su ljudi to jest zaposleni inspirisani da daju najbolje od sebe, šta je to što ljude motiviše da budu kreativni, inovativni, neustrašivi, radoznali i srećni, otkriće nam na ovogodišnjoj BIZIT konferenciji Dejan Cvetković, Chief Technology Officer, Microsoft Dev Center, Serbia, pomoću predavanja pod nazivom: “Volim tehnologiju, ali…”

PCPress.rs Image

Dejan Cvetković se kompaniji Microsoft pridružio pre 28 godina. Radio je na različitim pozicijama vezanim za inženjerstvo, prodaju i usluge na svim kontinentima. Svoje iskustvo podeliće sa vama na BIZIT konferenciji.

U dva oficijelna dana konferencije BIZIT očekuje vas preko 50 eminentnih predavača i mogućnost da razmenite iskustva i primere iz prakse sa predavačima i kolegama. Ove godine ćemo se potruditi da pokažemo na koje je sve načine moguće pridobiti nove i zadržati stare klijente na turbulentnom tržištu koje svake godine postavlja neke nove zahteve. Videćemo kako je pandemija uticala na odnos kompanija prema klijentima, ali i kako su korisnici promenili svoja očekivanja.

Na BIZIT‑u se trudimo da prenesemo uspešne priče i korisnika i dobavljača, kako bi svaki dobar glas dobio priliku da se daleko čuje. Klijenti BIZIT‑a su uspešne IT firme koje nude svoje usluge, ali i uspešne kompanije koje koriste IT usluge i proizvode i trude se da pronađu najbolja rešenja za svoje poslovanje. U proteklih sedam godina na konferenciji je učestvovalo preko 7000 polaznika i održano je preko 500 predavanja na različite teme u vezi poslovanja i IT‑ja. Zakazali smo preko 1000 sastanaka i kumovali nebrojenim poznanstvima i sklopljenim poslovima.

Ukoliko želite da budete deo ovogodišnjeg BIZIT‑a, prijavite se na sajtu bizit.rs. Vidimo se 3. i 4. novembra u Klubu poslanika ili tamo gde ste vi!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: